شماره ۳۳۱۱ | ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۲ اسفند
صفحه را ببند
حدادی: زمانی که به فدراسیون آمدم یک پارک را تحویل گرفتم!

احسان حدادی، رئیس فدراسیون دو و میدانی، صبح دیروز (سه‌شنبه)، با برگزاری نشست خبری، پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود. او در خصوص شرایط خود پیش از حضور در این فدراسیون گفت: «من فدراسیونی را تحویل نگرفتم، بلکه یک پارک را تحویل گرفتم که به مدال هم نمی‌رسید، حالا می‌خواهم آن را تبدیل به یک فدراسیون کنم. ما فضای آفتاب انقلاب را تبدیل به کمپ اختصاصی تیم ملی کردیم. من خودم در اینجا تمرین می‌کردم و ورزشکاران هادی هم کنارم بودند، اما ورزش حرفه‌ای این وضعیت را قبول نمی‌کند.»
حدادی تصریح کرد: «امروز اگر در آفتاب انقلاب بسته شده، برای آن است که ورزشکار کسی را نبینند و روی تمرینات متمرکز باشند و به دنبال موفقیت باشند. امروز به جرأت می‌گویم کسانی که در آنجا تمرین می‌کنند، ذهن و فکرشان نسبت به پنج ماه قبل تغییر کرده است.»
با هیچ مدیری تعارف ندارم
حدادی تصریح کرد: ما با هیچ مدیری تعارف ندارم و به مدیران استانی هم گفته‌ام که باید امکانات را فراهم کنند. دوومیدانی ورزش پایه است و هر زمان قوی باشد، ورزش کشور قوی می‌شود. مهمترین کار ما این بوده که بچه‌ای که در سیستان باشد، می‌داند که می‌تواند خودش را به کمپ آفتاب انقلاب برساند و عضو تیم ملی شود. ما در این 14 سال کار نکردیم، چون اگر اینگونه بود 14 قهرمان المپیک داشتیم. الان پیست آفتاب انقلاب برای تعویض 45 میلیارد هزینه دارد که قرار است شرکت توسعه بپردازد.

آن‌هایی که در این مملکت خوردندو رفتند، خیانتکار هستند نه من
حدادی درباره بحث گرین کارتش گفت: «گرین کارت آمریکا پاسپورت نیست. شما با این گرین کارت‌ها قسم نمی‌خورید. من سالیان سال در لیگ الماس شرکت می‌کردم. سال اول به من ویزا ندادند، مدبر برنامه‌هایم گفت که با این شرایط سالی 100 هزار دلار ضرر می‌کنم. بر همین اساس نایک آمریکا سال 2013 برایم گرین کارت گرفت و مدت آن نیز 10 ساله است. می‌خواستم تمدید کنم، اما برای ورود به انتخابات این کار را انجام ندادم. آنجا آش دهان سوزی هم نبود، چون بدون مربی و ماساژور بودم. همین الان اتاق‌های آفتاب انقلاب بهتر از اتاق‌های آنجاست. گرین کارت بوده و همه داشتند، اما به معنای وطن فروشی نیست. آنهایی که در این مملکت خوردند و برایشان هزینه شد و رفتند، خیانتکار هستند، نه من که در اینجا ماندم.»

چطور در مازندران کشتی‌گیر خوبی داریم، اما کسی را در دوومیدانی نداریم
حدادی درباره همکاری با فدراسیون کشتی گفت: به ما انتقاد شد که چرا کشتی‌گیران در اینجا تمرین می‌کنند. باید بگویم در برنامه‌هایم این بود که نفرات شاخص چند رشته از جمله کشتی را می‌آورم تا ورزشکاران را به آمادگی ذهنی برسانند و انگیزه بدهند. چطور است که در مازندران کشتی‌گیر خوبی داریم، اما کسی را در دوومیدانی نداریم. رئیس هیأت دوومیدانی را به همین دلیل برکنار کردم. به طیبی که اهل مازندران است، گفتم چه چیزی از کشتی‌گیران کم دارد؟

با انتقاد شاد می‌شوم
حدادی درباره ابطال انتخابات و ایراداتی که به او از سوی منتقدان وارد شده و البته حمایت وزیر ورزش گفت: از انتقاد کیف می‌کنم و انگیزه‌ام را بیشتر می‌کند. من با انتقاد شاد می‌شوم. سال 2011 می‌گفتند که نمی‌توانم مدال المپیک بگیرم، اما به کارم اعتقاد داشتم و مدال هم گرفتم. الان هم من هیچ ترسی ندارم. این حاشیه همیشه بوده، اگر روزی مرا از اینجا بلند کردند، کنار می‌نشینم و به عنوان کارشناس و منتقد می‌نشینم.

 


تعداد بازدید :  28