شماره ۳۳۱۱ | چهارشنبه 22 اسفند 1403
صفحه را ببند
استقرار ۲۴ پایگاه ثابت و سیار امدادی در همدان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان گفت: «امدادگران و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان همدان از ۲۵ اسفند تا ۱۷ فروردین‌ ۱۴۰۴ به مدت ۲۳ روز با اجرای طرح خدمات نوروزی در ۲۴ پایگاه ثابت و سیار امدادی، آماده ارائه خدمات به مسافران و شهروندان هستند. در راستای تأمین ایمنی مسافران نوروزی، ۲۴ پایگاه ثابت و سیار امدادی در سطح استان مستقر شده‌اند که به صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل هستند. این پایگاه‌ها با استفاده از تجهیزات امدادی پیشرفته و نیروهای متخصص، خدماتی همچون اسکان اضطراری، کمک‌های اولیه، امدادرسانی حوادث جاده‌ای و انتقال مصدومان را ارائه می‌دهند. علاوه بر پایگاه‌های امدادی، ۱۰ شعبه کشیک در سطح استان، آماده خدمت‌رسانی به مردم هستند.»
علی سنجربگی با بیان اینکه همزمان با تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، جمعیت هلال‌احمر استان همدان طرح «هلال رحمت» را اجرا می‌کند، گفت: «در این طرح، بسته‌های معیشتی و سبدهای غذایی میان خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود. همچنین در قالب طرح نیابت، سرکشی و حمایت از سالمندان و معلولان در برنامه این جمعیت قرار دارد.»
وی با اشاره به راهنمایی مسافران نوروزی توسط داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان همدان، افزود: «به منظور راهنمایی مسافران، پایگاه‌های ثابت در شهرستان‌های همدان، ملایر، تویسرکان و کبودرآهنگ و پایگاه‌های سیار در سایر شهرستان‌های استان مستقر شده‌اند. این پایگاه‌ها اطلاعات لازم درباره مسیرها، مراکز درمانی و اماکن گردشگری را در اختیار مسافران قرار می‌دهند. همچنین در مراکز تفریحی و گردشگری استان، طرح «سحاب» اجرا می‌شود که در آن ۲۰ تیم‌ امدادی به آموزش کمک‌های اولیه و مهارت‌های امدادرسانی به گردشگران و شهروندان می‌پردازند تا آمادگی عمومی در مواجهه با حوادث افزایش یابد.»

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  48