شماره ۳۳۱۱ | ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۲ اسفند
صفحه را ببند
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر تأکید کرد
سیره رفتاری حضرت خدیجه (س) الگویی برای هلال‌احمر است

همزمان با شب وفات حضرت خدیجه کبری، مراسم سفره‌های مهربانی در قالب طرح ملی هلال رحمت و بزرگداشت این بانوی عظیم‌شأن با حضور نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر، اعضای جمعیت هلال‌احمر استان قم و استان مرکزی در جوار گلزار شهدای علی بن جعفر برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در ابتدای سخنان خود با تسلیت سالروز وفات این بانوی عظیم‌شان جهان اسلام، از سنت شایسته‌ای که جمعیت هلال‌احمر استان قم همه ساله در شب رحلت حضرت خدیجه کبری (س)، با برگزاری مجلسی شکوهمند انجام داده است، قدردانی کرد.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر در این مراسم که با حضور داوطلبان، امدادگران و مددجویان در گلزار شهدای قم برگزار شد، به تبیین ویژگی برجسته سیره رفتاری این بانوی بزرگ جهان اسلام پرداخت و بر اهمیت الگوبرداری از‌ ایشان در فعالیت‌های خیرخواهانه در جامعه اسلامی تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت ترویج سیره رفتاری این بانوی بزرگوار در جامعه کنونی ایران اسلامی‌گفت: «اقدامات حضرت خدیجه در تاریخ اسلام بی‌نظیر است و ما باید با پیروی از سیره رفتاری‌ ایشان، جامعه را به سمت تعالی و ترقی سوق دهیم.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بازخوانی تاریخ اسلام به حمایت مالی این بانوی بزرگوار جهان اسلام در ترویج دین خدا و کمک به مستمندان اشاره کرد و گفت: «بهره گیری از منش ایشان و ترویج آن می‌تواند مسیر روشنی در نهاد خدمت رسان جمعیت هلال‌احمر باشد. ما در هلال‌احمر باید از حضرت خدیجه (س) درس بگیریم و الگوی خود قرار دهیم تا بتوانیم در کنار مستضعفان، همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرموده‌اند، قرار بگیریم.»

 


تعداد بازدید :  27