شماره ۳۳۰۴ | سه‌شنبه 14 اسفند 1403
صفحه را ببند
آلودگی به تهران بر می‌گردد
بارش باران و برف از چهارشنبه شب

پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد پیرو هشدار هواشناسی از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه هفته جاری، هوا در مناطق پرتردد شهری در این استان گاهی همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در برخی ساعات همراه با افزایش وزش باد است. همچنین پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی از اواخر چهارشنبه تا پنجشنبه در نیمه شمالی استان به ویژه در ارتفاعات در برخی ساعات بارش باران و برف و در نیمه جنوبی بارش باران دور از انتظار نیست. اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد، هوای پایتخت در بازه زمانی دوشنبه تا جمعه گاهی نیمه ابری همراه با وزش باد و افزایش ابر پیش‌بینی شده که البته در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه همراه با بارش باران است.
دمای تهران هفت درجه گرم می‌شود
اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد: بیشینه دمای تهران از دوشنبه تا جمعه از هفت به ۱۵ درجه سانتی‌گراد متغیر است. کمینه دمای استان تهران از ۲ درجه به سه درجه سانتی‌گراد می‌رسد. 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  225