شماره ۳۲۹۹ | ۱۴۰۳ چهارشنبه ۸ اسفند
صفحه را ببند
مقابله با ویروس‌ها و تقویت ایمنی با زنجبیل ، گیاهی گرم ویک آنتی‌‌اکسیدان طبیعی

فصل زمستان با خود سرمای هوا، روزهای کوتاه و میل به گرمای آرامش‌بخش را به همراه می‌آورد. در جریان این تغییر فصل بدن ما نیاز به مراقبت بیشتری دارد تا از سرماخوردگی پیشگیری شود، سیستم ایمنی تقویت شده و سلامت کلی بدن حفظ شود. این میان گیاه زنجبیل که یک عنصر اصلی در طب سنتی و آشپزی است به دلیل خواص گرمازایی و فواید بی‌شمارش، به عنوان یک معجزه زمستانی ظاهر می‌شود. اما چرا زنجبیل یک غذای فوق‌العاده برای زمستان است؟ زنجبیل سرشار از ترکیبات زیست‌ فعال مانند جینجرول است که خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. از طرفی یکی از شناخته‌ شده‌ترین فواید زنجبیل توانایی آن در کاهش علائم سرماخوردگی و ناراحتی‌های تنفسی است. خاصیت گرمازایی زنجبیل به شل شدن مخاط باز کردن راه‌های بینی و تسکین گلو درد کمک می‌کند.
در حقیقت زنجبیل دارای خاصیت ترموژنیک است به این معنی که به طور طبیعی باعث ایجاد گرما در بدن می‌شود. این ویژگی آن را برای فصل زمستان ایده‌آل می‌کند، زیرا گردش خون را بهبود می‌بخشد و از درون بدن را گرم می‌کند. مصرف منظم زنجبیل می‌تواند به گرم نگه‌داشتن دست‌ها و پاها کمک کند، به‌ویژه برای افرادی که به سرمای شدید حساس هستند. زمستان‌ها معمولاً با مصرف غذاهای سنگین و پرچرب همراه هستند که می‌تواند سیستم گوارش را تحت فشار قرار دهد. زنجبیل با تحریک آنزیم‌های معده به هضم غذا کمک می‌کند و از نفخ سوء‌هاضمه و حالت تهوع جلوگیری می‌کند. راه‌های متعددی برای افزودن زنجبیل به رژیم غذایی وجود دارد که از آن بین می‌توان به ترکیب چای زنجبیل، ترکیب شیر زنجبیل و زردچوبه و همچنین اضافه کردن زنجبیل به سوپ و خورشت‌ها اشاره کرد.


تعداد بازدید :  17