مایکروسافت ویژگی Secure Network
مرورگر اج را با ویپیان رایگان احیا کرد
براساس پستی در شبکهی اجتماعی ایکس، مایکروسافت روی ویژگی Secure Network مرورگر اج با ویپیان رایگان کار میکند و در نظر دارد آن را برای کاربران فعال کند. یکی از ویژگیهای Secure Network در اج، ویپیان داخلی مایکروسافت است که برای ارائهی تجربهی مرور ایمنتر با رمزنگاری دادههای کاربر و مخفی کردن آدرس IP طراحی شده است. سرویس Secure Network با پشتیبانی کلادفلر کار میکند و نزدیک به دو سال پیش بهعنوان بخشی از هاب ابزارهای ضروری مرورگر اج معرفی شد. اکنون، مایکروسافت این ویژگی را با هدف افزایش دسترسیپذیری آسانتر و سریعتر به آن، در نسخههای قناری اج، بهعنوان هاب مستقل بازمیگرداند. آپدیتهای اخیر، عناصر جدیدی مانند اترافیک محافظتشدهب و اوایفای امنب را به بخش ویپیان در Secure Network اضافه کردهاند. این قابلیتها ظاهراً برای روشنتر کردن چگونگی و زمان محافظت از دادههای کاربران طراحی شدهاند. درحالیکه هاب Secure Network دوباره در مرحلهی آزمایش قرار گرفته، عملکرد آن هنوز کامل نیست. مایکروسافت احتمالاً در آپدیت آینده دکمهی دریافت ویپیان رایگان را فعال خواهد کرد تا کاربران اج بتوانند بهراحتی از سرویس ویپیان داخلی استفاده کنند. در اخبار مرتبط با اج، نسخهی اندرویدی مرورگر اج درحال آزمایش پر کردن خودکار مبتنیبر هوش مصنوعی است و کوپایلت داخلی آن نیز اکنون به کاربران اجازه میدهد پاسخهای تولیدشده توسط هوش مصنوعی را از طریق لینک بهاشتراک بگذارند.
بیل گیتس میگوید جوانان باید از این 4 چیز بترسند
ابیل گیتسب، همبنیانگذار مایکروسافت، در مصاحبه جدیدی درباره موضوعات متنوعی صحبت کرده است. او میگوید نسل جوان باید نگران 4 چیز بسیار ترسناک باشد، البته ترس نباید به نیرویی بازدارنده تبدیل شود. بیل گیتس در مصاحبه با اپاتریک کالیسونب، مدیرعامل شرکت Stripe، گفت: امیدانید، 4 یا 5 چیز وجود دارد که بسیار ترسناکاند و تنها چیزی که من واقعاً در جوانی خیلی نگران آن بودم، جنگ هستهای بود.ب گیتس میگوید: اامروز فکر میکنم تغییرات اقلیمی، بیوتروریسم یا همهگیری بیماریها و کنترل هوش مصنوعی را باید به آن اضافه کنیم.ب گیتس همچنین دوقطبی شدن اجتماعی را مشکل میداند و میگوید: انسل جوان باید از این چیزها بسیار بترسد.ب
نظرات بیل گیتس درباره 4 چیز بسیار ترسناک در جهان
این اولین باری نیست که بیل گیتس درباره این 4 موضوع نگرانکننده صحبت میکند. سال 2023 در پستی وبلاگی، گیتس گفت با رشد خانوادهاش، تمایل او برای بهترکردن جهان نیز افزایش یافته است. او میگوید: اداشتن نوه شما را وادار میکند به این فکر کنید که چگونه باید مطمئن شویم در آینده سیاست، سلامت، اقلیم و غیره بهتر میشود.ب گیتس در وبلاگش استدلال کرده بود جامعه از کمبود هوش و خرد رنج میبرد. البته او معتقد است هوش مصنوعی میتواند بهجای ایجاد مشکل، راهحل ارائه دهد. اگرچه برخی کارشناسان درمورد پتانسیل فاجعهآمیز هوش مصنوعی هشدار دادهاند، گیتس فکر میکند میتوان از این پتانسیل بهره برد. گیتس در مصاحبه جدیدش میگوید: امتخصصان پزشکی زیادی نداریم، افرادی که بتوانند در رأس همه امور باقی بمانند یا افرادی که بتوانند تدریس خصوصی ریاضی انجام دهند.ب به گفته او، هوش مصنوعی میتواند در این عرصهها کمک کند و اطلاعات مفید در اختیار افراد بگذارد. بیل گیتس میگوید ترس اغلب میتواند عاملی فلجکننده باشد اما از سوی دیگر میتواند نیرویی محافظتی برای نسلهای جوان نیز باشد. او همچنین به آینده خوشبین است و میگوید بشر میتواند مشکلات بزرگ را حل کند: ادرمانهایی برای HIV، آلزایمر و چاقی خواهیم داشت و از شر فلج اطفال، سرخک، مالاریا خلاص خواهیم شد. سرعت نوآوری امروز بیشتر از همیشه است.
رعایت هشت راهکار ساده قلب شما را سالم نگه میدارد
فعالیت بدنی و خواب کافی، فقط دو مورد از هشت عاداتی هستند که میتوانند خطر بیماریهای قلبی و سکته را کاهش دهند. حتی اگر فردی دچار مشکلات قلبی باشد، رعایت این عادتها میتواند در بهبود وضعیت او نقش مهمی ایفا کند. در سال ۲۰۲۲، انجمن قلب آمریکا مجموعهای از توصیههای کلیدی را تحت عنوان اهشت عادت ضروری برای زندگیب ارائه کرد تا سلامت قلب را در جامعه ارتقا دهد. این اصول شامل خواب کافی (۷ تا ۹ ساعت در شبانهروز)، حداقل ۲٫۵ ساعت فعالیت بدنی متوسط در هفته، پرهیز از مصرف دخانیات، تغذیهی متعادل، حفظ تناسب وزن و کنترل سطح کلسترول، قند خون و فشار خون است. گروهی از پژوهشگران به سرپرستی افر کوبو، برای بررسی میزان تأثیر هشت مورد ضروری برای زندگی توصیهشده توسط انجمن قلب آمریکا بر کاهش خطر بیماریهای قلبی، در مطالعهای جدید دادههای ۲۵٬۳۵۹ نفر را که بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه آمریکا شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند. از این تعداد، ۱۰٫۲ درصد به بیماریهای قلبی و عروقی مبتلا بودند. پژوهشگران میزان پایبندی شرکتکنندگان به هشت عادت ضروری را ارزیابی کردند و برای هر فرد، امتیاز بین ۰ تا ۱۰۰ در نظر گرفتند. امتیاز بالاتر نشاندهندهی سبک زندگی سالمتر بود. بهگفتهی کوبو، نتایج نشان داد افرادی که دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند، در مقایسه با افراد سالم، امتیاز کمتری در شاخص اهشت مورد ضروری برای زندگیب دارند. این تفاوت، بدون توجه به سن، جنسیت، قومیت یا وضعیت اقتصادی و اجتماعی افراد، در تمامی گروههای شرکتکننده مشاهده شد. یافتههای پژوهش نشان داد که با هر ۱۰ واحد افزایش در امتیاز، خطر مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی و سایر عوامل، بین ۱۷ تا ۲۷ درصد کاهش مییابد. کاهش هم در افراد سالم و هم در بیماران قلبی دیده شد. کوبو میگوید: ااین شاخص میتواند پیشبینیکنندهی میزان مرگومیر باشد.