شماره ۳۲۹۵ | ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
صفحه را ببند
خبر

رهبر انقلاب درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی را تسلیت گفتند
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی درگذشت عالم بزرگوار حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سیدمرتضی مستجاب‌الدعواتی (مستجابی) را تسلیت گفتند. در پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبرمعظم انقلاب آمده است: درگذشت عالم بزرگوار جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج سیدمرتضی مستجابی را به خاندان محترم و ارادتمندان و دوستان و به عموم مردم اصفهان تسلیت عرض می‌کنم. آن مرحوم ازجمله بازماندگان خاندان شریف و اصیل صدر در عراق و ایران و علاوه بر مقامات علمی و روحانی دارای قریحه سرشار ادبی و روحیه مردمی بودند. رحمت الهی بر وی باد.

رئیس‌جمهور از نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا بازدید کرد
رئیس‌جمهور با حضور در سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا از بخش‌های مختلف این رویداد بازدید کرد. مسعود پزشکیان، روز جمعه از این نمایشگاه که با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی و هیأت‌های تجاری از کشورهای روسیه، ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان و بلاروس برگزار شده است، بازدید کرد.
رئیس‌جمهور و هیأت همراه از تعدادی از غرفه‌ها بازدید کرده و ضمن گفت‌وگو با مدیران و متخصصان صنایع گوناگون، بر نقش کلیدی توسعه تعاملات تجاری با اوراسیا تأکید کرد. پزشکیان این نمایشگاه را فرصتی مهم برای توسعه روابط تجاری ایران با اتحادیه اقتصادی اوراسیا برشمرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت که در این بازدید رئیس‌جمهور را همراهی می‌کرد، با اشاره به قرارداد تجارت آزاد ایران و اتحادیه اوراسیا، این نمایشگاه را گامی مؤثر در مسیر افزایش صادرات و تقویت همکاری‌های بین‌المللی دانست.

مراسم بزرگداشت سیدحسن نصرالله در بقاع متبرکه و مصلاهای سراسر کشور برگزار می‌شود
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: همزمان با مراسم تشییع پیکر پاک شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین در روز یکشنبه پنجم اسفندماه آیین گرامیداشتی پس از نماز مغرب و عشا در حرم‌های مطهر، بقاع متبرکه، مصلاها و مساجد محوری سراسر کشور و در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد:
فصل‌الخطاب نظام اسلامی دوری از اختلاف است
خطیب موقت نمازجمعه تهران با تأکید بر وحدت و دوری از اختلاف به‌عنوان فصل‌الخطاب نظام اسلامی گفت: همه رسانه‌های داخلی در مقابله با امپراتوری رسانه‌ای غرب علیه ایران باید مانع تحقق اهداف دشمن برای خدشه به وفاق و اعتماد ملی کشور شوند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد در نماز عبادی- سیاسی جمعه در مصلای امام خمینی(ره) تهران بیان داشت: بدون تردید یکی از ویژگی‌های انس با قرآن حیات عقلانی و علمی است و انسان‌های موحد با عقلانیت و دانش شناخته می‌شوند و ثمره این رویکرد دستیابی به اصول وحدت و دوری از اختلاف است.
خطیب موقت نمازجمعه تهران ادامه داد: انبیا آمدند در حول وحدت و علم راه را برای بشریت باز کنند. همچنین پیامبراکرم(ص) فصل الخطاب در جامعه است و کلام خداوند در قرآن نقطه عطف دوری از هرگونه اختلاف است که بر عقلانیت تأکید دارد.
وی اظهار داشت: امروز دشمنان، از ایران اسلامی صدای واحد می‌شوند و خیل عظیم مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، همان صدای واحد برای عبور از مشکلات و تنگناهای اقتصادی است.

دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مقاومت پایان‌پذیر نیست
دبیر شورای‌عالی امنیت ملی با بیان اینکه مقاومت هرروز بالنده‌تر می‌شود گفت: جریان مقاومت پایان‌پذیر نیست. علی اکبر احمدیان در اجتماع ۲۰ هزار نفری بسیجیان کرمان در رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ سپاه استان که با حضور ۵۰ هزار نفری در کل دیار کریمان و ۲۰ هزار نفری در شهر کرمان در کنار گلزار شهدا برگزار شد، افزود: آنچه دشمن را خسته و مستاصل کرده، پیروزی تنها در یک جنگ از سوی مقاومت نیست بلکه بالندگی آن است.
این مسئول توضیح داد: جنگ‌های مقاومت در هر مقطع زمانی مثل ۳۳روزه و ۲۲روزه و مانند آنها تمام می‌شود و آنچه تمام نمی‌شود و دشمن را به استیصال کشانده، اصل وجود مقاومت است که هرروز بالنده‌تر می‌شود.
وی بیان کرد: این مقاومت در ملت فلسطین از تن ندادن به سازش آغاز شد و بعد با راهپیمایی و جمعیت‌های کوچک، دفاع از خود با سنگ و سپس از ابزار سنگ‌پرانی آنقدر توسعه یافت که کارخانه‌های ساخت موشک و سلاح در این نوار غزه کوچک بالاتر از آنکه در بسیاری از کشورهای اسلامی بود راه‌اندازی شد تا اینکه ملت فلسطین توانست در‌شان یک معرکه و میدان از خود دفاع کند.
احمدیان گفت: مقاومت همان روزی که ملت فلسطین راه خود را از سازشکاران جدا کرد، شکل گرفت و پایان پذیر نیست؛ چه در یک میدان شکست بخورد و چه پیروز شود، نکته مهم این است.

وزیر اقتصاد: 
نباید از جنگ اقتصادی ترامپ غافل شویم
وزیر امور اقتصادی و دارایی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هجمه‌ها برای تخریب و تداوم بی‌اخلاقی در برنامه صبح بخیر، باعث نمی‌شود که از جنگ اقتصادی ترامپ غافل شویم. عبدالناصر همتی تأکید کرد: امروز وظیفه وزارت اقتصاد، تمرکز بر خنثی‌سازی فشار حداکثری با محوریت تامین مالی تولید، بهبود فضای کسب‌وکار، توانمندسازی و میدان دادن به بخش خصوصی، تقویت رقابت و افزایش بهره‌وری با هدف تحقق رشد اقتصادی بالا و بهبود معیشت مردم است.


تعداد بازدید :  28