حفاظت منافع ایران:
اقدامات ضروری برای حمایت از ایرانیان منتقلشده به پاناما انجام شد
دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن دی سی اعلام کرد که این دفتر و سفارت جمهوری اسلامی ایران در کلمبیا (آکردیته پاناما) با همکاری وکلای مجرب، اقدامات ضروری را برای صیانت و حمایت از حقوق و منافع ایرانیانی که از آمریکا اخراج و به پاناما منتقل شدهاند، به عمل آورده است.
بهروزآذر در نمایشگاه بینالمللی مادر، نوزاد و کودک:
مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل میشود
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت مسئله مادران و نوزادان در کشور تأکید کرد: برای حل مشکلات مربوط به مادران و نوزادان، لازم است که بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی بهصورت مشترک و هماهنگ عمل کنند. زهرا بهروزآذر در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی مادر، نوزاد و کودک که به همت بخش خصوصی و دستگاههای دولتی برگزار شده است، اظهار داشت: امسال معاونت زنان بهمنظور ایجاد ارتباط میان بخش خصوصی، دولت و جامعه مدنی در این حوزه، در کنار برگزارکنندگان قرار گرفته است. وی یادآورشد: معاونت زنان در همکاری با وزارت صمت برنامهریزی کرده است تا سال آینده حمایت از کسبوکارهای دوستدار خانواده و خانوادگی را در دستور کار خود قرار دهد.
وزیر ارتباطات:
57درصد برنامه هفتم توسعه مرتبط با آیسیتی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه ۵۷ درصد برنامه توسعه هفتم به ICT (فناوری اطلاعات و ارتباطات) مرتبط خواهد بود، گفت: یکی دیگر از تکالیف این برنامه موضوع سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال است که باید برنامهریزی ویژهای برای آنها داشته باشیم.سیدستار هاشمی در جریان سفر یکروزه خود به استان قزوین، خاطرنشان کرد: برنامه هفتم توسعه تکالیف متعددی را برای مجموعه وزارت ارتباطات مقرر کرده که تکالیف حوزه آیسیتی در آن بسیار پررنگ است.
وی ادامه داد: حضور فعال و کنشگرانه در عرصه بینالمللی با وجود تحریم و محدودیتهایی که وجود دارد در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد تا با استفاده از ظرفیت جوانان با استعداد این مرز و بوم بتوانیم حضور پررنگی در عرصه بینالمللی داشته باشیم.
هاشمی با اشاره به اینکه در همین رابطه سفرهای متعددی به کشورهای منطقه داشتیم که یکی از مصادیق حضور ما در برنامهای بود که در دبی اتفاق افتاد و توانستیم میزبان فعالان ارتباطات منطقه باشیم، افزود: حضور فعال در هوشمندسازی صنایع یکی دیگر از اهداف مهم ما محسوب میشود که باید برای آن برنامهریزی لازم با نگاهی توسعه یافته داشته باشیم.
معاون وزیر ارتباطات:
سند نظام اقتصادی دیجیتال آماده تصویب و ابلاغ است
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از آمادهسازی سند «نظام اقتصاد دیجیتال» با کسب نظر بخش خصوصی خبر داد و گفت: این سند بهزودی در کارگروه اقتصاد دیجیتال مطرح و پس از تصویب، ابلاغ خواهد شد. محمدمحسن صدر اظهار داشت: وزیر ارتباطات تأکید دارد برای تدوین این نظامنامه نظر همه ذینفعان اخذ شود و اینگونه نباشد که مصوبهای را بدون درنظر گرفتن جامعه هدف، تصویب و ابلاغ کنیم.
وی تأکید کرد: برای تصویب این نظامنامه سه جلسه با بخش خصوصی برگزار و نظرات بخش خصوصی را دریافت کردیم؛ همچنین در دو جلسه کمیسیون، بررسیهای تکمیلی را انجام دادیم و تقریبا بیشتر نظر بخش خصوصی را در سند وارد کردیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: پس از آن سعی کردیم سایر ذینفعان نیز در این خصوص نظر بدهند؛ یعنی قبل از اینکه سندی آماده انتشار یا ابلاغ شود نظر همه را دریافت کنیم که دیگر کسی مشکلی نداشته باشد. در واقع «نظام اقتصاد دیجیتال» بستری را فراهم میکند تا قبل از انتشار هر سند، نظر ذینفعان اخذ شود.
وام ۶۵۰ میلیون تومانی
نهضت ملی مسکن امروز ابلاغ میشود
مدیر روابطعمومی بانک مرکزی اعلام کرد: تسهیلات ۶۵۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن روز شنبه برای پرداخت به متقاضیان به شبکه بانکی ابلاغ میشود. مصطفی قمریوفا گفت: براساس مصوبه اخیر هیأت عالی بانک مرکزی، سقف فردی تسهیلات ساخت نهضت ملی مسکن در سراسر کشور از ۵.۵ میلیارد ریال به ۶.۵ میلیارد ریال افزایش یافت.
در زمستان امسال محقق شد
افزایش ۱۶ میلیون لیتری تحویل روزانه نفتگاز نیروگاهی
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراوردههای نفتی ایران از افزایش ۱۶ میلیون لیتری تحویل روزانه نفتگاز نیروگاهی در زمستان امسال خبرداد و گفت: با اجرای بخش دوم از فاز ۲ پالایشگاه آبادان تولید روزانه بنزین و گازوئیل یورو در این پالایشگاه بهترتیب به ۱۴ و ۱۶ میلیون لیتر در روز افزایش مییابد. محمدصادق عظیمیفر اظهار داشت: با اجرای بخش دوم از فاز ۲ پالایشگاه آبادان، تولید روزانه بنزین و گازوئیل یورو در این پالایشگاه بهترتیب به ۱۴ و ۱۶ میلیون لیتر در روز افزایش مییابد و بخش عمدهای از ناترازی بنزین و گازوئیل یوروی کشور با فرض مدیریت صحیح و کنترل شده مصرف مرتفع میشود. وی افزود: با اجرای فاز ۲-۲، تولید و عرضه پایدار فراورده، شرایط قطع واردات فراورده در سالهای آتی مهیا میشود که تابآوری کشور را نیز افزایش میدهد. ظرفیتهای قانون مناسبی در قانون بودجه سنواتی برای تأمین مالی این طرح درنظر گرفته شده است که امیدوارم با همکاری ذینفعان محقق شود.