شماره ۳۲۸۴ | ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
صفحه را ببند
آغاز رزمایش بین‌المللی امان-۲۵ با حضور ایران در بندر کراچی

نهمین سری رزمایش چندملیتی موسوم به «اَمان-۲۰۲۵» به میزبانی نیروی دریایی پاکستان و با حضور ۶۰ کشور از جمله هیات نظامی به‌همراه شناور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز در بندر «کراچی» آغاز شد.
مراسم افتتاحیه این رزمایش بین المللی با حضور دریابان عبدالمنیب فرمانده ناوگان نیروی دریایی پاکستان و روسای هیات‌های شرکت کننده در ساحل شهر کراچی برگزار شد.
هیات عالی رتبه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این رزمایش شرکت خواهد کرد و همچنین برای اولین بار نیروی دریایی ایران با شناور در این رزمایش حضور دارد. رزمایش دریایی ‹امان› هر دوسال یک بار برگزار می‌شود، این رزمایش از سال ۲۰۰۷ آغاز شده و در آن انواع تجهیزات دریایی و نظامی پاکستان و توان رزمی آن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.
رزمایش امسال با شعار «در کنار هم برای صلح» تا ۱۱ فوریه (۲۳ بهمن) در کراچی ادامه خواهد داشت و هیات نظامی ایران نیز در حاشیه این رزمایش قرار است در کنفرانس بین المللی گفت‌وگوهای امان با محوریت همکاری دریانوردی شرکت و با هیات های مختلف از جمله مقامات نظامی پاکستان دیدار کند.
به گفته نیروی دریایی پاکستان، بسیاری از کشورها با ناوها و نیروی رزمی خود در این رزمایش حضور دارند و برخی دیگر نیز به صورت هیات و اعزام نماینده شرکت کرده اند.


تعداد بازدید :  21