شهروند| قرار گشت شبانه 2 دوست کافی بود تا باز هم سناریوی اسیدپاشی رقم بخورد. انتقامگیری اسیدی اینبار 2 پسر جوان را به جان هم انداخت. این درحالی است که تحقیقات نشان میدهد این نقشه هولناک در پی اختلاف بر سر سرقت خودرو بین 2 سارق رقم خورده است.
ساعت 2 بامداد روز دوشنبه 18 اسفند ماه ماموران کلانتری 106 نامجو در حین گشتزنی به خودرویی که با درهای باز در کنار خیابان رها شده بود مشکوک شدند. همین موضوع باعث شد تا ماموران برای بررسی موضوع به خودروی مرموز نزدیک شوند. وسایل داخل خودرو به هم ریخته بود. چند متر پایینتر از محل کشف خودرو، حرکات مرموز 2 پسر جوان توجه ماموران را به خود جلب کرد. در تاریکی کوچه پسر جوانی درحال پاشیدن آب روی بدن پسری دیگر بود. حرکات مرموز این 2 پسر، ماموران را برای رازگشایی از ماجرا به سمت آنها کشاند. پسری که فریاد سوختم سوختم سر داده بود به ماموران گفت: هدف اسیدپاشی قرار گرفتهاست.
با اعلام این خبر بلافاصله اکیپی از ماموران کلانتری برای تحقیقات بیشتر 2 پسر جوان را علاوه بر بازداشت به بیمارستان منتقل کردند. معاینه پزشکان نشان میداد قسمت سمت چپ بدن پسرک هدف اسیدپاشی قرار گرفته است. همزمان با انجام درمان ماموران تحقیقات خود را برای شناسایی عامل حادثه آغاز کردند.
با ارجاع این پرونده با موضوع اسیدپاشی به شعبه پنجم دادسرای جنایی تهران پرده از راز این جنایت اسیدی برداشته شد. پسر جوان به بازپرس پرونده گفت: «در خانه خودمان بودم که یکی از دوستانم به نام فرشید تماس گرفت. ادعا میکرد برای گشت شبانه و
گفت و گو کردن میخواهد مرا ببیند. او با یک پراید آمده بود و من داخل خودرواش نشستم. کمی با هم صحبت کردیم، عصبانی بود و مدام پرخاش میکرد و از اختلافهایی که قبلا با هم داشتیم حرف می زد. در همین حین متوجه شدم شیشهای کوچک از جیبش درآورده است. وحشت کرده بودم حدس میزدم میخواهد بلایی سرم در بیاورد، از خودرو پیاده شدم تا به خانهمان برگردم اما او من را تعقیب کرد و ناگهان مایع داغ و سوزان اسید را روی بدنم پاشید و بلافاصله متواری شد. فریاد زدم و چون در کوچه خودمان بودم یکی از دوستانم صدایم را شنید از خانه بیرون آمد و وقتی به او گفتم هدف اسیدپاشی فرشید قرار گرفتهام، قسمت اسیدی بدنم را شست و شو داد تا اورژانس سر رسید.»
ادعاهای این پسر جوان درحالی پیش روی قاضی حسینپور بازپرس شعبه پنجم دادسرا ناحیه 27 قرار گرفت که تحقیقات پلیسی نشان میداد پرایدی که آن شب در نزدیکی محل حادثه پیدا شده یک خودروی سرقتی بوده است. در حالی که عامل این اسیدپاشی متواری شده است سوابق کیفری شاکی حادثه اسیدی نشان میداد او سابقه سرقتهای متعددی را در پروندهاش دارد. با دستور قاضی حسنپور قربانی حادثه که به اتهام سرقت هم تحت بازداشت است برای میزاندرصد سوختگی و صدمات ناشی از اسیدپاشی به پزشکی قانونی معرفی شد. تحقیقات برای روشن شدن زوایای مبهم این پرونده و ارتباط مرموز شاکی و متهم ادامه دارد.