موسسه خیریه فرهاد در نخستین سال های فعالیت ویژه خود در حمایت از زنان بی سرپرست مبتلا به سرطان اقدام به برگزاری بازارچه خیریه کرد.آمارهای جهانی نشان می دهد میزان مرگ و میر ناشی از سرطان در سال های اخیر 8 میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که از سال ۲۰۰۸، ۸۴ دهم درصد افزایش یافته است.
مرکز بین المللی تحقیق درباره سرطان، نهاد تخصصی سازمان جهانی بهداشت که مقر آن در شهر لیون در مرکز فرانسه است، این آمار را تهیه کرده و دادههایی را درباره ۲۸ نوع سرطان در ۱۸۴ کشور دنیا در اختیار دارد. همچنین بر اساس این آمارها رایج ترین سرطان هایی که تشخیص داده شده اند، سرطان ریه ( یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر)، سرطان سینه (یکمیلیون و ۷۰۰ هزار نفر) و سرطان روده بزرگ (یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر) است.
در بین سرطان ها، بیشترین سرطان هایی که سبب مرگ می شوند، سرطان ریه، سرطان کبد و سرطان معده است و بنا براعلام این سازمان، سرطان های سینه از سال ۲۰۰۸ حدود ۲۰ درصد افزایش یافته اند. این در حالی است که مرگ و میر ناشی از این نوع سرطان
۱۴ درصد افزایش یافته است. علاوه براین، این سرطان ۲۵ درصد از سرطان های تشخیصی را در نزد زنان تشکیل می دهد. این آمارها در حالی است که رئیس انجمن سرطان های زنان می گوید: شايعترين سرطان در ميان زنان در ايران و جهان سرطان پستان است و دومين سرطان شايع در ايران سرطان دهانه رحم محسوب ميشود. اين در حالي است كه آندومتر دومين سرطان شايع در جهان است. همچنین رئیس هیات مدیره انجمن جراحان عمومی ایران گفته است که از هر چهار زن ایرانی یک نفر به سرطان سینه مبتلا می شود و طی سال های اخیر شاهد افزایش آمار مبتلایان به سرطان سینه در کشور بوده ایم.
بر اساس این گزارش یک موسسه خیریه از سال ۱۳۹۰ با هدف حمایت از زنان بی سرپرست مبتلا به سرطان در تهران ایجاد شده که در آستانه دو سالگی فعالیت خود، اقدام به ایجاد بازارچه خیریه در قالب جشنواره غذا کرده است.
موسسه خیریه فرهاد زنان مبتلا به سرطان که همسرانشان متواری شده، طلاق گرفته، از کار افتاده یا همسر معتاد دارند را تحت پوشش حمایتی خود قرار می دهد. این خیریه خدماتی اعم از تامین پوشاک، هزینه درمان، خدمات فرهنگی، کمک هزینه مسکن، کمک هزینه تحصیل فرزندان، تحقیق و پژوهش روی سرطان و کمک برای تامین داروی سرطان را هم در دستورکار خود قرارداده است.