شماره ۵۲۱ | ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۹ اسفند
صفحه را ببند
گزیده خوانی

   افزایش ۲۶۰‌هزار تومانی مجموع مزد| فرامرز توفیقی نماینده فعال کارگری با اشاره به پیشنهاد جدید دولت، طی فرمولی که در آخرین جلسه شورایعالی کار که روز جمعه با حضور وزرای اقتصادی ارایه خواهد شد، تأکید کرد: نمایندگان کارگری پیشنهاد دولت مبنی بر افزایش
 ۲۶۰‌هزار تومانی مجموع دستمزد ۹۴ را پذیرفتند.

  تعطیلی طرح‌های پتروشیمی با بحران آب| مرضیه شاهدایی مدیر طرح‌های شرکت ملی پتروشیمی با اشاره به مواجه شدن طرح‌های پتروشیمی اتیلن مرکز با بحران آب گفت: یکی از توصیه‌های ما به این پروژه‌ها آن است که طرح‌ها را به مناطقی که آب بیشتر است یعنی در کنار ساحل دریا منتقل کنند. او افزود: همه این طرح‌ها با کمبود آب مواجه هستند؛ استانداری فارس ما را مورد سؤال قرار می‌دهد که چرا در شرایطی که با کمبود آب مواجه هستیم و در این شهرها حتی آب شرب هم به سختی تأمین می‌شود در این شهرها طرح پتروشیمی
 تعریف کرده‌اید.

  هر 20 کیلومتر جاده یک دوربین| عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی از راه‌اندازی پایلوت سامانه SOS در استان قم و تأمین اعتبار برای نصب 1800 دوربین برای هوشمندسازی جاده‌های کشور خبر داد. وی با اشاره به مسئولیت‌اش در کمیسیون ایمنی راه‌ها خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم به ازای هر 20 کیلومتر راه در کشور حداقل یک دوربین کنترل سرعت داشته باشیم.

  دو وانت جدید در راه بازار| فریدون حمیدی مدیرعامل شرکت زامیاد در مورد تولید محصول جدید زامیاد با نام پادرا گفت: تاکنون حدود 120 دستگاه از این خودرو تولید شده است، اما فعلاً به مشتریان تحویل نداده‌ایم و فقط برای تست نهایی و بررسی کیفیت خودرو آن را به برخی سازمان‌ها و ارگان‌ها ارایه کرده‌ایم. مدیرعامل زامیاد پیش‌بینی کرد فروش پادرا در اردیبهشت‌ سال آینده انجام شود.

  جزییات دستورالعمل جدید فروش خودرو| شهرام میرآخورلو مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت جزییات دستورالعمل جدید فروش خودرو را که قرار است در روزهای آینده در هیأت دولت بررسی و تصویب شود، اعلام کرد. او با تشریح جزییات دستورالعمل جدید فروش خودرو گفت: این دستورالعمل طی روزهای گذشته از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به دولت ارسال شده است تا در حضور هیأت وزیران، به تصویب نهایی رسیده و ابلاغ شود.

 


تعداد بازدید :  105