شماره ۳۲۴۸ | ۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ دي
صفحه را ببند
آیا دلیل اصلی ناکامی پرسپولیس اختصاص پست‌های بزرگ برای مدیران کوچک است؟
آن سوی گاریدو

  [ شهروند ]  پس از اخراج خوان کارلوس گاریدو از پرسپولیس، اظهارنظرها درباره شرایط موجود این تیم با شدت بیشتری پیگیری می‌شود و نکته قابل تامل در این میان، انتقادها از عملکرد افرادی است که پشت ماجرا پنهان شده‌اند؛ همان افرادی که یک روز با افتخار اعلام می‌کردند «ما گاریدو را انتخاب کردیم!» ناکامی‌های اخیر پرسپولیس فقط متوجه خوان کارلوس گاریدو نیست؛ بلکه افرادی که در انتخاب او دخیل و سهیم بودند باید پاسخگوی شرایط موجود باشند. آنها نیز در ایجاداین شرایط ناگوار برای تیم پرهوادار پرسپولیس، شریک‌ و مقصر هستند.

پرسپولیس از ابتدای فصل تا امروز، روزهایی پر نوسان و سینوسی را تجربه کرده است. یک روز فوق‌العاده بوده و هفته بعد ضعیف. خوان کارلوس گاریدو هم با اطلاعات غلط و استفاده از مشاوران کم‌تجربه، از همان بدو ورود، برخورد با بازیکنان را در اولویت قرار داد و البته جابجایی‌هایی نیز در کادر فنی به وجود آورد و به قول معروف دشمن برای خود تراشید تا پرسپولیس به این حال و روز وخیم گرفتار شود.

شرایطی که گاریدو در تله آن افتاد
در فوتبال ایران ضرب‌المثلی هست که می‌گوید: «یک دشمن زیاد است و هزار دوست، کم.» یعنی اگر شما در گروهی کار کنید که حتی یک دشمن داشته باشید، سرانجام به ناکامی می‌رسید. همین شرایطی که گاریدو در تله‌ آن افتاد و هرگز نتوانست از این چاهی که با دستان خود ساخته بود، به سلامت خارج شود. این روزها همه مثل آوار روی سر گاریدو خراب شده‌اند. بخصوص بعد از شکست سه بر یک مقابل مس رفسنجان در ورزشگاه خانگی. این انتقادها فقط متوجه مرد اسپانیایی است و هیچ‌کس نمی‌گوید افرادی که پشت ماجرا پنهان شده‌اند هم در این ناکامی نقش داشته‌اند. مدیرانی که میان این همه گزینه به نام گاریدو رسیدند، چرا حالا سکوت کرده‌اند؟

انتخابگران کجا هستند؟
کسانی که او را انتخاب کردند این روزها کجا هستند؟ آقایانی که یکی از دلایل جذب گاریدو بودند، باز هم از مربی اسپانیایی حمایت می‌کنند؟ کافی است به مصاحبه مدیران جوان باشگاه در اوائل مهرماه نگاهی بیندازیم. جایی که او تمام قد از گاریدو حمایت کرد و کنایه‌هایی هم به منتقدان زد: « بالاخره تغییر و تحولات همیشه ماجراهای خودش را دارد و در پرسپولیس هم این موضوع سخت‌تر است. ما در نقل و انتقالات تابستانی با گزینه‌های زیادی صحبت کردیم و مردم هم دوست داشتند برخی گزینه‌ها بیایند اما با وجود شرایط موجود، ما گاریدو را انتخاب کردیم. فکر می‌کنم مزد صبرمان را گرفتیم و یک مربی برای پرسپولیس انتخاب کردیم که به کارمان آمد. با وجود اینکه تقریبا ۷۰ درصد تیم تغییر کرد و ورزشگاه هم نداشتیم، اما گاریدو در نتیجه گیری عالی بوده و امیدوارم همینطور تمرکزش را حفظ کند و با این نظم و انضباطی که دارد بتواند به پرسپولیس بیشتر کمک کند.»

ما گاریدو را انتخاب کردیم!
در آن مصاحبه عجیب، مدیر جوان این صحبت‌ها را نیز به زبان آورد: «ما گاریدو را انتخاب کردیم، چون تجربه بالایی داشت و در تیم‌های پر طرفدار کار کرده بود. او می‌دانست در تیم‌های پرهوادار چطور کار کند. ما هم تلاش کردیم خیلی سریع در مورد ایران و بازیکنان ایرانی به او اطلاعات درست بدهیم. خدا را شکر گاریدو تا الان جواب داده و در ادامه هم می‌دهد. وظیفه ما هم حمایت از ایشان، بازیکنان پرسپولیس و تمام عوامل است تا کمترین دغدغه را داشته باشند.»جمله کلیدی این است: «ما گاریدو را انتخاب کردیم.» این مدیران بهتر است بیایند و در مورد ناکامی پرسپولیس صحبت کنند. دلایل این ناکامی را به هواداران بگویند و بخشی از تقصیرات را گردن بگیرند. در تمام باشگاه‌های بزرگ و لیگ‌های معتبر، مدیر ورزشی نقش پر رنگی در تصمیمات مهم دارد. تصمیماتی اعم از جذب بازیکن، انتخاب سرمربی و بسیاری از مسائل کلان یک باشگاه. البته با یک تفاوت. آنجا در صورت ناکامی، مدیر ورزشی هم پاسخگو است و گاها به بدترین شکل ممکن جریمه می‌شود یا باشگاه عذر او را می‌خواهد./ ایرنا


تعداد بازدید :  27