در گزارشی که توسط کمیته مشورتی وزارت کشاورزی آمریکا منتشر شد، کارشناسان پس از بررسی شواهد علمی نتیجه گرفتند که لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین بوده و بهترین جایگزین برای گوشت قرمز هستند. این گزارش بر مصرف پروتئینهای گیاهی تأکید کرده، همچنین مردم را تشویق میکند که غلات کامل بیشتری مصرف کنند و از نوشیدنیهای شیرین، نمک و غذاهای فرآوریشده کمتر استفاده کنند. در این گزارش میخوانیم شواهد قانعکنندهای در بررسیهای سیستماتیک مشاهده شده که نشان میدهد برخلاف رژیمهای غذایی با مصرف بالای گوشت قرمز و فرآوریشده، رژیمهای غذایی حاوی میزان بالای لوبیا، نخود و عدس با بهبود وضعیت سلامت مرتبط هستند.
همچنین محققان اعلام کردهاند شواهد قوی وجود دارد که نشان میدهد رژیم غذایی سرشار از لوبیا، نخود و عدس با کاهش خطر بیماریهای مزمن مرتبط است. بر اساس راهنمای فعلی، این سه نوع حبوبات هم در گروه سبزیجات و هم در گروه غذاهای پروتئینی قرار دارند. اما کمیته پیشنهاد داده است که آنها از گروه سبزیجات خارج شده و در صدر فهرست غذاهای پروتئینی قرار گیرند. هدف این تغییر، تشویق بیشتر مردم به مصرف پروتئینهای گیاهی است. محققان میگویند این به معنای حذف کامل پروتئین حیوانی نیست، بلکه باید رژیمی طراحی کنیم که مصرف پروتئین گیاهی در آن افزایش یابد.