در حالی که دولت چهاردهم همواره اعلام کرده که از حضور زنان در عرصههای مختلف حمایت میکند، به نظر میرسد در برخی از رشتهها که تا پیش از این از آنها به عنوان رشتههای مردانه یاد میشد، تعداد فارغالتحصیلان روندی صعودی به خود گرفته است. رشتههایی که شاید شاخصترین آنها رشته مهندسی عمران باشد.
مرجان هوشیار، رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمان با بیان اینکه تعداد زنان فارغالتحصیل صنعت ساختمان نسبت به مردان افزایش یافته است، گفت: «برای ارتقاء این وضعیت و افزایش سهم زنان در صنعت ساخت و سازها، انجمنی با عنوان کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمانی تشکیل دادیم تا بتوانیم دختران دانشجو و علاقهمندان به کار و فعالیت در این حرفه را ساماندهی و حمایت کنیم.» او افزود:«در مواردی زنان به ما مراجعه میکنند و میگویند به ما پروژه نمیدهند. به نظر میرسد زنان در صنعت ساختمان چندان دیده نمیشوند که این موضوع یکی از مبناهای مطالبهگری ما شد. موضوع دیگر پیگیری بحث شبکهسازی است تا شرایطی را برای دسترسی بانوان به امکانات در سراسر کشور فراهم کنیم.»
رئیس انجمن صنفی کارفرمایی زنان فعال اقتصادی ساختمان با اشاره به اینکه عمر مفید ساختمانها در ایران ۳۰ سال است، بیان کرد:«تمام تلاش ما این است که با استفاده از تجارب بانوان، تعامل با بخش دولتی و توسعه سیاستگذاری بتوانیم سهم فناوری را در صنعت ساختمان افزایش دهیم. به عنوان مثال یکی از بانوان فعال این حوزه راهکارهای بسیار خوبی را برای بازیافت نوخالههای ساختمانی ابداع کرده که میتواند به رونق ساخت و ساز در کشور کمک شایانی کند.»