اسحاق جهانگیری گفت: نباید در مبارزه با فساد کمترین تردیدی به خود راه دهیم. وقتی پروندهای نظیر بابک زنجانی مطرح میشود، باید با جدیت در مقابل آن بایستیم و حقوق بیتالمال را بازپس بگیریم.
به گزارش ایرنا، جهانگیری با تأکید بر این که در مبارزه با مفاسد اقتصادی نباید کمترین تردیدی به خود راه دهیم، گفت: وقتی پرونده یک تخلف اقتصادی مطرح میشود، عدهای سعی میکنند با تبلیغات منفی خود موجی در جامعه راه بیندازند تا مسئولان را وادار به عقبنشینی کنند اما باید توجه داشته باشیم که اگر در مقابل این افراد عقبنشینی کنیم، به نظام جمهوری اسلامی آسیب خواهند زد. جهانگیری در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه مبارزه با فساد هزینه دارد و باید پای آن ایستاد، افزود: وقتی پروندهای نظیر پرونده بابک زنجانی مطرح میشود، یا باید در مقابل آن سکوت کنیم یا بپذیریم که بیسابقهترین فسادها رخ داده و با جدیت در مقابل آن بایستیم و حقوق بیتالمال را باز پس گیریم. معاون اول رئیسجمهوری با اشاره به برخی پروندههای فساد اقتصادی در سالهای اخیر خاطرنشان کرد: برخی از این اتفاقات در اثر سهلانگاری و سوءمدیریت رخ داده اما علت بروز این مفاسد هرچه باشد، باید با آن برخورد کنیم، زیرا ما بهعنوان مسئولان کشور باید در برابر مردم پاسخگو باشیم. وی با تأکید بر لزوم پیشگیری از وقوع مفاسد اقتصادی تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید برای پیشگیری، آییننامهای به تصویب رسیده که براساس آن مسئولان نظارتی و حراستی هر وزارتخانه به صورت هفتگی جلساتی برگزار و گلوگاههای فساد را شناسایی میکنند.
در این جلسه که وزرای دادگستری، کشور، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، دادستان تهران، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، حجتالاسلام غلامحسین اژهای معاون اول قوهقضائیه با بیان اینکه باید راهکارهای اساسی برای ممانعت از تکرار مفاسد اقتصادی پیدا کنیم، بر لزوم هماهنگی هرچه بیشتر میان دستگاههای مرتبط، برای پیشگیری از بروز فساد تأکید کرد. حجتالاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات با تأکید بر اینکه نحوه برخورد با فساد و مدیریت تخلف باید بامحاسبات دقیقی همراه باشد، خاطرنشان کرد: باید در کنار برخوردهای موردی و مدیریت تخلفات، اصلاح فرایندها را نیز دنبال کنیم و در این مسیر امنیت روانی جامعه نیز باید مدنظر قرار گیرد.