شماره ۳۲۰۶ | ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۵ آبان
صفحه را ببند
سرقت‌های سریالی صهیونیست‌ها از دارایی فلسطینیان

از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه در اکتبر ۲۰۲۳ جرایم رژیم صهیونیستی در سرقت از دارایی فلسطینیان هم شدت یافته است.
سرقت‌های اسرائیل همه دار وندار مادی و معنوی فلسطینیان را شامل می‌شود و فلسطینی‌ها چه مرده و چه زنده از این جرایم اشغالگران نیز در امان نیستند؛ زمین آنها دزدیده می‌شود، پول آنها دزدیده می‌شود و حتی اجساد آنها دزدیده می‌شود، اسرائیل حتی با دارایی فلسطینیان تجارت می‌کند؛ این همان چیزی است که نوار غزه از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی در اکتبر ۲۰۲۳ نیز شاهد آن بوده است.
 سرقت‌های اسرائیل که از ابتدای تجاوز نظامی این رژیم اشغالگر به نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و پس از عملیات طوفان الاقصی صورت ‌گرفته در راستای همان جنایات معمول این رژیم در سرزمین‌های فلسطینی از سال ۱۹۴۸ با فاجعه یوم‌النکبه تاکنون است.
سرقت پول و طلا
به گزارش دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه، ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳  تا تنها سه ماه پس از آن طلا و جواهراتی از غزه به ارزش تقریبی ۲۵ میلیون دلار به سرقت برده، افزون بر اینکه طبق اذعان رسانه‌های رژیم صهیونیستی  ارتش رژیم صهیونیستی پس از یورش به بانک «فلسطین» در شهر غزه، بیش از ۵۴ میلیون دلار را ضبط کرده که با توجه به تداوم حملات صهیونیست‌ها طی ماه‌های گذشته در نوار غزه این دزدی‌ها مسلما بیشتر شده است.
 تجارت با اعضای پیکر شهدا
دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه همچنین سرقت اعضای رژیم اشغالگر از اجساد شهدای فلسطینی از شمال نوار غزه را مستند کرده و خواستار تشکیل کمیته تحقیقات بین‌المللی مستقل در این باره شده است.
دولت حماس اتهامات خود علیه نیروهای اشغالگر را بر اساس پیکرهای حدود ۸۰ فلسطینی مستند کرده که توسط ارتش اسرائیل در جریان عملیات زمینی در شمال نوار غزه از ۲۷ اکتبر ۲۰۲۳ به شهادت رسیده و مدتی پیکرهای آنها توسط اسرائیل توقیف شده و سپس طی هماهنگی با سازمان ملل به غزه بازگردانده شده است.
بنا به تأکید یک گزارش سوئدی، اسرائیل با سرقت پوست، قرنیه، استخوان‌ها، بافت‌ها، اندام‌ها و اعضای حیاتی بدن فلسطینیان از آن‌ها در تحقیقات پزشکی دانشگاه‌هایی خود استفاده کرده، یا به متقاضیان بیمار یا زخمی اسرائیلی پیوند زده، یا در تجارت جهانی غیرقانونی اعضای بدن به کشورهای دیگر قاچاق کرده است.
احداث خانه‌ها و راه‌های جدید توسط صهیونیست‌ها در کرانه باختری
ساخت ۱۰  واحد جدید صهیونیست نشین در کرانه باختری احداث ۱۸ جاده جدید توسط شهرک نشینان و آواره کردن اجباری صدها فلسطینی از جمله اتفاقاتی است که در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه رخ داده است.
از زمان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه مناطق مختلف کرانه باختری نیز شاهد رشد بی‌سابقه فعالیت‌های مرتبط با شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی و یهودی‌سازی سرزمین‌های فلسطینی بوده که از جمله آن ساخت مجتمع‌های مسکونی، احداث جاده و پست‌های ایست و بازرسی بوده است. این موضوع توسط بنیاد «صلح اکنون» اسرائیل نیز تأیید شد: شهرک‌نشینان از آغاز جنگ در غزه حداقل  ۱۰ مجتمع شهرک‌سازی را ایجاد یا مجدداً ایجاد کردند که برخی از آنها درگذشته تخلیه شده بود و حالا بازسازی شدند.
به اذعان این بنیاد احداث ۱۸ جاده جدید هم موجب تسلط شهرک‌نشینان بر مناطق جدیدی در طول مسیر می شود و دسترسی فلسطینیان به آنجا را به دلیل حضور شهرک‌نشینان و ایجاد آزار و اذیت برای آنها غیرممکن می‌کند.
سرقت گاز
چند ماه پیش نیز عرب نیوز از  برنامه‌های تل‌آویو برای پیاده کردن طمع‌ورزی خود نسبت به منابع گازی موجود در سواحل غزه خبر داد.
 این وب‌سایت اعلام کرد تل‌آویو دوازده مجوز برای اکتشاف گاز در سواحل غزه به شش شرکت داخلی و خارجی اعطا کرده است. از جمله شرکت‌های دریافت کننده مجوز برای اکتشاف گاز در غزه می‌توان به شرکت انرژی ایتالیایی انی، بریتیش پترولیوم انگلیس، دانا پترولیوم و یک شرکت تابعه شرکت ملی نفت کره جنوبی - و شرکت اسرائیلی ریشیو پترولیوم اشاره کرد.
سرقت آب
«یکی از پلیدترین اشکال نژادپرستی اسرائیل که به تمام معنا موجب برانگیختن حس مظلومیت و محرومیت در فلسطینیان شده، عبور لوله‌های آب از زیر اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی برای آبرسانی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین است، در حالی که فلسطینی‌ها از استفاده از آن منع می‌شوند»،‌این را حسن ملیحات، مدیر بنیاد البیدر برای دفاع از حقوق بادیه نشینان در منطقه اشغالی دره اردن بیان داشت.
 درصد آبی که فلسطینی‌ها از حوضه‌های آب زیرزمینی در کرانه باختری به دست می‌آورند از ۱۵ درصد کل آب استحصال شده از آنها تجاوز نمی‌کند، در حالی که اشغالگران اسرائیلی بیش از ۸۵ درصد آب را از این حوضه‌ها تأمین می کنند.
گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین حاکی از آن است که میزان آب پمپاژ شده در سال از چاه های زیرزمینی در کشور فلسطین ۲۶۲.۹ میلیون مترمکعب و آب جاری از چشمه‌ها در کرانه باختری ۳۹.۵ میلیون مترمکعب است. اما حالا رژیم اشغالگر سهمیه آب فلسطینیان در کرانه باختری به ویژه در مناطق الخلیل و الاغوار (دره اردن) را بیش از یک سوم کاهش داده که بر شهروندان، کشاورزان و دامداران فلسطینی تأثیر گذاشته است.
اسرائیل در مقطع گذشته با ۵۳ دستور نظامی شبکه‌های آب در مناطق الف،‌ب و ج را در اختیار شهرک‌نشینان صهیونیست قرار داده است.
سرقت غذا
دزدی‌های اسرائیل تنها به مادیات خلاصه نشده بلکه اشغالگران تلاش می‌کنند تا جایی که ممکن است هویت فلسطینی از جمله غذاهای فلسطینی را اسرائیلی کرده و با آن تجارت کنند.
اسرائیل که تنها ۷۶ سال از عمرش می‌گذرد، سعی کرده با دزدیدن هویت فلسطینی از جمله غذاهای آن، رابطه‌ای با این سرزمین برقرار کند.
کوفیه فلسطینی
کوفیه سیاه و سفید فلسطینی که به شکل بسیار بدیهی متعلق به فلسطینی‌هاست نیز از سرقت صهیونیست‌ها در امان نمانده است.
در یکی از نمایش‌های مُد اسرائیل در «هفته مد تل‌آویو»، گابی بن حیم و موکی هارل دو طراح مد از الگوهای چفیه فلسطینی استفاده کردند و با قراردادن یک ستاره شش پر(ستاره داوود) در آن، آن را تحریف کردند.
روزنامه Jewish Chronicle که در لندن چاپ می‌شود، در این باره توضیح داد: طراح و توزیع‌کننده تجاری این مدل، نمی‌خواست کوفیه، عربی بماند، بنابراین نسخه کاملاً یهودی آن را با یک ستاره شش پر آبی و سفید تولید کردند.
لباس فلسطینی
لباس گلدوزی شده فلسطینی‌ها نیز توسط اسرائیلی‌ها در تلاش برای محو هویت فلسطینی به سرقت رفته است.  همسر موشه دایان سیاستمدار و نظامی معدوم اسرائیلی در یکی از مناسبت‌های بین‌المللی یک لباس عربی را به‌عنوان میراث اسرائیلی به تن کرده بود. همین امر در مورد مهمانداران شرکت هواپیمایی ال‌عال اسرائیل نیز صدق می‌کند که لباس سنتی فلسطینی به تن می‌کنند و آن را اسرائیلی می‌خوانند.
در دایره المعارف بین‌المللی «Word Book Encyclopedia»، اشغالگران لباس گل‌دوزی شده فلسطینی‌های بیت‌لحم را به‌عنوان لباس اسرائیلی درج کردند. این لباس بین سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۷ به اسرائیلی‌ها نسبت‌داده‌شده بود اما پس از آن با اعتراض فلسطینی‌ها و اثبات هویت فلسطینی لباس‌دوزی، این سرقت حذف شده است.
سرقت میراث فرهنگی و آثار باستانی
در هفتم اکتبر هر سال، مردم فلسطین روز میراث فلسطین را بر اساس توصیه وزارت فرهنگ فلسطین در سال ۱۹۹۹ باهدف حفظ هویت و میراث فلسطینی جشن می‌گیرند.
اما یونسکو ده‌ها مکان باستانی را به‌عنوان اماکن تاریخی متعلق به اسرائیل به ثبت رسانده است تا بتواند میراث تاریخی اسرائیل را ایجاد کند.
بر اساس داده‌های رسمی فلسطین، پس از توافقنامه ننگین اسلو در سال ۱۹۹۳، رژیم اشغالگر بیش از ۸۵ درصد از اماکن باستانی در کرانه باختری و قدس اشغالی را تصرف کرد.
اما در جولای ۲۰۱۷، یونسکو پس از آنکه اسرائیل خواستار الحاق مسجد ابراهیمی و اطراف آن به میراث یهودیان شد شهر قدیم و مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل در کرانه باختری اشغالی را در فهرست میراث جهانی فلسطین قرارداد.
سازمان‌های اسرائیلی عيمك شفيه و ييش دين در گزارشی با عنوان «سیطره بر گذشته» به اقدامات اسرائیل در تصرف میراث و سرزمین‌های فلسطینی اذعان کردند. مورخان اسرائیلی آدام راز و آریلا آزولای نیز در مورد سرقت سسیستمیک اموال فرهنگی و میراث فلسطینی در چارچوب «سیاست اسرائیل برای خالی‌کردن فلسطین از جمعیت بومی خود» صحبت کردند.
همه اینها در راستای تلاش‌های بی‌وقفه رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی سرزمین‌های فلسطینی و به‌خصوص قدس شریف و ازبین‌بردن هویت عربی و اسلامی آن است باوجود اینکه قطعنامه‌های بین‌المللی نیز اشغالگری اسرائیل در سرزمین‌های سال ۱۹۶۷ را به رسمیت نمی‌شناسد.


تعداد بازدید :  213