شماره ۳۱۸۸ | ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۴ مهر
صفحه را ببند
دورریز غذا در ایران ۲۵ میلیون نفر را سیر می‌کند

سید محمدعلی رضوی رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا تنها در کشور ما می‌تواند «۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند». طبق آمار، سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تُن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته می‌شود، درحالی‌که حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج می‌برند و حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.

 


تعداد بازدید :  66