شماره ۳۱۷۷ | ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۱ مهر
صفحه را ببند
سالروز افشای دروغگویی اتمی صهیونیست‌ها توسط یک خودی

[شهروند] 37 سال پیش در چنین روزی، برابر 2 اکتبر 1986 میلادی، روزنامه ساندی ‌تایمز چاپ انگلستان، با انتشار اسناد و مدارکی از دستیابی رژیم اسرائیل به بمب هسته‌ای پرده برداشت. این حقیقتی بود که سران این رژیم هیچ علاقه‌ای به افشایش نداشتند و هر بار با شدت بسیار، اخبار مربوط به این موضوع را تکذیب می‌کردند. اما ساندی ‌تایمز این بار بی‌گدار به آب نزده و با دلایل، اسناد و مدارک متقن ادعای خود را مطرح کرده بود. در حقیقت این اسناد توسط «مردخای وانونو»، یکی از مهندسان سابق نیروگاه هسته‌ای دیمونا واقع در فلسطین اشغالی، در اختیار این روزنامه انگلیسی قرار داده شده بود. تابعیت اسرائیلی و یهودی بودن فرد افشاگر، حربه و بهانه دشمنی داشتن او با قوم یهود و همچنین ضداسرائیلی بودنش را از دولتمردان رژیم صهیونیستی گرفت و هیچ چاره‌ای جز سکوت و پذیرش تلویحی ادعاهای مطروحه در ساندی تایمز برایشان باقی نگذاشت.

انحصار اتمی شکننده ایالات متحده و شوروی
دستیابی آمریکایی‌ها به سلاح اتمی قواعد نظم جهانی را به هم زد، اما اتحاد جماهیر شوروی در نقش رقیب ابرقدرت غرب، فقط 4 سال زمان لازم داشت تا با انجام نخستین آزمایش موفق بمب اتمی خود، خواب خوش هسته‌ای آمریکا را به کابوس مبدل کند. آمریکایی‌ها برای زیر سوال بردن دانش هسته‌ای رقیب خود، تهمت دزدی اطلاعات اتمی را علم کردند و با دستگیری یک زن و شوهر کمونیست آمریکایی به نام‌های ژولیوس روزنبرگ و اثل روزنبرگ، آن‌ها را مسئول درز محرمانه‌های اتمی ایالات متحده به روس‌ها معرفی کردند. جولیوس و اثل روزنبرگ عاقبت به همین جرم واهی اعدام شدند، اما موفقیت شوروی راه را برای ورود دیگر کشورها به باشگاه صاحبان سلاح هسته‌ای باز کرد. انگلستان، فرانسه، چین، هندوستان، پاکستان و کره شمالی از جمله کشورهایی بودند که زیر بار انحصار بمب اتمی در دستان آمریکایی‌ها و روس‌ها نرفتند.

ردپای فرانسه در یک جنایت هسته‌ای بزرگ
دهه ٧٠ میلادی اخبار جسته و گریخته‌ای از دستیابی رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی منتشر می‌شد و تقریباً برای همه مسجل شده بود که اسرائیل با کمک‌ فرانسه به سلاح هسته‌ای مجهز شده است. تل‌آویو طی این مدت سیاست حاشا را در پیش گرفته بود تا این که 2 اکتبر ١٩٨٦ میلادی، روزنامه ساندی ‌تایمز با کمک مردخای وانونو، دیوار بلند حاشای صهیونیست‌ها را منهدم کرد. وانونو به عنوان یک یهودی مراکشی‌الاصل سال ١٩٦٣ به فلسطین اشغالی مهاجرت کرده و پس از فارغ‌التحصیلی به استخدام نیروگاه هسته‌ای دیمونا درآمده بود. مدارک وانونو شک همگان درباره مجهز شدن یکی از نژادپرست‌ترین رژیم‌های جهان به سلاح مخرب اتمی را به یقین مبدل کرد، اما این اقدام او از طرف صهیونیست‌ها بی‌کیفر نماند. وانونو سال ١٩٨٦ میلادی توسط عوامل موساد از ایتالیا ربوده و به سرزمین‌های اشغالی انتقال داده شد تا به جرم خیانت به ١٨ سال حبس محکوم شود. 


تعداد بازدید :  90