بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، غذاهایی که در بستهبندی، سینیهای مقوایی یا در ظروف کاغذی فروخته میشوند ممکن است حاوی یکی از نزدیک به ۲۰۰ ماده شیمیایی مرتبط با سرطان سینه باشند. محققان معتقدند که مواد موجود در بستهبندی مواد غذایی که معمولاً مورد استفاده قرار میگیرند، حاوی ۱۸۹ ماده شیمیایی هستند که به طور بالقوه میتوانند باعث سرطان سینه شوند. این مواد شیمیایی خطرناک مانند بیسفنولها و فتالاتها، میتوانند از بستهبندی به مواد غذایی منتقل شوند و در نتیجه توسط فرد بلعیده میشوند. این مطالعه بسیار مهم است، زیرا نشان میدهد که فرصت بزرگی برای جلوگیری از قرار گرفتن انسان در معرض مواد شیمیایی مرتبط با سرطان سینه وجود دارد.
محققان ۱۴۳ ماده شیمیایی مورد استفاده در بستهبندیهای پلاستیکی را شناسایی کردند که با سرطان سینه مرتبط هستند و ۸۹ ماده نیز در کاغذ یا مقوا یافت شدند. به تاکید محققان، شواهد محکمی وجود دارد که نشان میدهد انسانها به طور مرتب در معرض حداقل ۷۶ مورد از این مواد شیمیایی سرطانزا از طریق رژیم غذایی قرار دارند. حدود ۴۰ مورد از ۷۶ ماده شیمیایی مهم سرطانزا در حال حاضر توسط تنظیم کنندههای مختلف بینالمللی به نوعی ماده خطرناک طبقهبندی شدهاند، اما هنوز در بستهبندی مواد غذایی یافت میشوند. این موضوع نشان میدهد که قوانین موجود برای محافظت از سلامت انسانها کافی نیست.