شماره ۳۱۱۷ | ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۰ تير
صفحه را ببند
جلوگیری از ابتلا به «آسم» با این نان پروبیوتیک پُخت برزیل

آسم یک بیماری تنفسی شایع در جهان است و میلیون‌ها نفر در جهان با این بیماری دسته و پنجه نرم می‌کنند. این بیماری معمولاً با التهاب راه تنفسی و واکنش بیش از حد به محرک‌ها آشکار می‌شود. دلیل دقیق ایجاد آن به‌خوبی شناخته نشده است، اما ارتباط آن با محرک‌های محیطی، رژیم غذایی و میکروبیوتای روده (میکروب‌هایی که به طور همزیست در روده زندگی می‌کنند) و سایر عوامل، اثبات شده است. حال به تازگی دانشمندان در آزمایش‌های خود روی موش‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نان تهیه‌شده با مخمر پروبیوتیک، برای جلوگیری از آسم می‌تواند مفید باشد. در حقیقت محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل نوعی نان تهیه کرده‌اند که دارای قابلیت جلوگیری از آسم است.
این نان حاوی سویه‌ای از مخمر آبجو با خواص پروبیوتیک است که علایم آسم را در موش‌ها کاهش می‌دهد. هنوز آزمایش روی نمونه‌های انسانی صورت نگرفته است. به دلیل ارتباط آسم با میکروبیوتای روده، بیماران مبتلا به این بیماری می‌توانند از مصرف پروبیوتیک‌ها سود ببرند. پروبیوتیک باکتری زنده و مخمر مفیدی است که به گوارش و هضم غذا در معده کمک می‌کند و به باکتری خوب معروف است. این باکتری‌های مفید معمولاً به‌تنهایی تجویز یا با محصولات لبنی مانند شیر، ماست و کفیر مخلوط می‌شوند، اما می‌توان از آن‌ها برای بیمارانی که به بیماری عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت به پروتئین شیر دچار هستند نیز استفاده کرد.


تعداد بازدید :  93