شماره ۵۰۲ | ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
صفحه را ببند
مصرف سبوس ؛ لاغری

|  اعظم زمانی  |   |کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان|  

مصرف سبوس به‌علت جذب آب توسط آن در دستگاه گوارش، سبب ایجاد حس سیری در فرد می‌شود که این امر در پیشگیری از اضافه وزن افراد بسیار موثر است.   بهترین سبوس در گندم وجود دارد، یکی دیگر از فواید سبوس کاهش جذب کلسترول است که کاهش چربی خون را در پی دارد و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری می‌کند.   علت اصلی مغذی بودن سبوس داشتن ویتامین‌های گروه B است. علاوه‌ بر آن ویتامین‌های گروهC، E، B و آهن، منیزیم، روی و کلسیم را نیز دارد، همچنین فیبر موجود در سبوس موجب می‌شود قند به آهستگی و به میزان کمتری وارد خون شده و از افزایش یک‌باره قند خون جلوگیری ‌کند.
بهترین خاصیت سبوس که بسیار شناخته شده است به فیبر آن برمی‌گردد که از جمله فواید آن پیشگیری از یبوست و چاقی است.
کسانی که دچار یبوست و اضافه وزن، چربی، قند و پرفشاری خون هستند، سبوس بهترین گزینه برای مصرف آنهاست، بهترین توصیه‌ این است که مردم غلات سبوس‌دار را به میزان بیشتری در سبد غذایی خود جا دهند و از غلات کمتر سبوس‌گیری شده استفاده کنند.


تعداد بازدید :  183