سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه اعلام کشف فساد دیگری در کشور خاطر عزیز مردم را مکدر کرد، گفت: «گرچه نقص پدیدار شدن این فساد در تخصیص ارز و منابع ملی امری نگرانکننده است، اما اهتمام قوه قضاییه و سایر دستگاههای ذی مدخل نسبت به کشف و جلوگیری از ادامه یافتن آن و تعهد نسبت به ریشهکنی گلوگاههای دیگر، امری مطلوب، پسندیده و نشانه آن است که مقابله با فساد در کشور به صورت سیستمی و همهجانبه انجام خواهد شد.»
مسعود ستایشی در نشست خبری دیروز گفت: «خبری را اخیرا داشتیم و اعلام کشف فساد دیگری در کشور که از مدتها قبل مورد رصد مسئولان قضایی و اجرایی بود، بهحق خاطر عزیز مردم را مکدر کرد. گرچه این فساد توسط شرکت خصوصی غیردولتی شکل گرفت، ولی مشخص شد همکاریهای مختلفی در بخشهای ذی مدخل شده تا ارز و منابع ملی به آن تخصیص بیابد و پس از بررسیها مشخص شد ارز تخصیصیافته نه تنها در محل خود صرف نشده، بلکه موجبات فساد را ایجاد کرده است. قوه قضاییه با پیگیریهای مجدانه و همهجانبه ضدفساد خود و همکاری چندوجهی با دستگاههای دولتی و ضابطان قضایی به محض کشف سرنخهای این فساد، بدون مسامحه وارد شده است و مصمم است این روند را تا انتها و بدون هرگونه تسامح نسبت به استیفای حقوق ملت و وفق موازین قانونی دنبال کند و از هیچ کوششی فروگذار نکند.»
سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پروندههایی همچون طبری و زنگنه و هاشمی گفت: «راجع به آقای طبری قبلا اطلاعرسانی شده است. پرونده در اجرای احکام و ایشان در حال تحمل کیفر است. پرونده دو نفر دیگر در دادگاه کیفری یک استان تهران مطرح شده و فرایند رسیدگی ادامه دارد. شش نفر از متهمان پرونده با اتهامات اختلاس و ارتشا و کلاهبرداری محکوم شدهاند و در مرحله تجدیدنظرخواهی است و اگر قطعی شد اطلاعرسانی میشود. مسائل هشت متهم دیگر در مرحله انجام فرایند دادرسی است و هرزمان تعیین تکلیف شد، اطلاعرسانی میکنیم.»
ستایشی در پاسخ به سوالی درباره اهمیت و شیوه اجرای فهرست مصادیق محتوای مجرمانه با عنوان محتوای مرتبط با رژیم اشغالگر صهیونیستی گفت: «در حمله مجدد دیدید که چه کارهایی را رژیم صهیونیستی انجام داد. هرچند که تلفات بسیار سنگینی در درگیریها متحمل شدند، ولی ما هم تکالیفی داریم. برهمین اساس مجلس در سال ۱۳۹۹ قانون را برای مقابله با اقدامات خصمانه صهیونیستی به تصویب رساند. در اجرای این قانون، کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، مصداقهایی از این قانون را که در فضای مجازی قابل وقوع و شناسایی بود در ۸ بند محتوای مجرمانه با رژیم صهیونیستی تعیین و ابلاغ و پس از آن بهروزرسانی کرد.»
سخنگوی قوه قضاییه درباره اینکه چرا در مقطعی توماج صالحی آزاد شد، گفت: «قبلا توضیح دادم و گفتم رای اولیه چگونه بوده است. گفتم پرونده به دیوان عالی رفت و براساس جواز قانونی، دادنامه بدوی نقض شد و پرونده الان متضمن رای است. دادگاه به تکلیف قانونی عمل کرده است و با توجه به اینکه قرار بازداشت بوده، قرار فک و با وثیقه آزاد شد. انتظارمان این است کسانی که مورد رافت قرار میگیرند دوباره مرتکب جرم نشوند، اما دیدید که ایشان بعد از آزادی در یکی از شهرستانهای استان شمالی نکاتی را گفت و براساس تکلیفی که دادسرای مربوطه داشت.»وی در مورد پرونده چای گفت: «چندین متهم در این زمینه مطابق مقررات احضار و برای آنها قرارهای قانونی تامین صادر شده است. یک نفر به اتهام قاچاق چای و عدمایفای تعهدات ارزی بازداشت و سایر متهمان در این پرونده در حال شناسایی هستند.»