شماره ۲۹۵۶ | پنج‌شنبه 9 آذر 1402
صفحه را ببند
فرزند شهید فخری‌زاده: پدرم با 40سال کار علمی در ایران برای دشمن قابل تحمل نبود

پسر شهید محسن فخری‌زاده گفت: پدرم جزو دانشمندانی بود که طی ۴۰ سال کار علمی در کشور، در همه زمینه‌ها فعالیت‌های نوآورانه، محصولات و ابداعات فراوانی داشت و همین موضوع دیگر برای دشمن قابل تحمل نبود.
محمدمهدی فخری‌زاده، پسر شهید هسته‌ای محسن فخری‌زاده، در حاشیه چهارمین همایش فخر ایران و رونمایی از خودروی مورد هدف قرار گرفته پدرش توسط دشمنان در باغ‌موزه انقلاب و دفاع‌مقدس در جمع خبرنگاران گفت: جبهه استکبار به‌گونه‌ای است که اگر در کشور یا مجموعه‌ای تلاشی مخالف منافع آن انجام شود، به اعمال جنایتکارانه روی می‌آورد. مجموعه استکبار به‌دنبال اهداف خود و پیاده‌سازی سیاست‌های خود در عالم است و در راستای رسیدن به اهدافش از اقدامات اقتدارآور، استقلال‌آور و قدرت‌آور در زمینه‌های دفاعی، نظامی، صنعتی و حتی رشد و شکوفایی و بالا رفتن کیفیت زندگی ناراحت می‌شود. جبهه استکبار برای جلوگیری از این فعالیت‌ها اقدام می‌کند؛ چرا که مخالف منافعش است و برایش مزاحمت ایجاد می‌کند.وی افزود: شهید فخری‌زاده جزو دانشمندانی بود که طی ۴۰ سال کار علمی در کشور، در همه این زمینه‌ها فعالیت‌های نوآورانه، محصولات و ابداعات فراوانی داشت و همین موضوع دیگر برای دشمن قابل تحمل نبود.
پسر شهید فخری‌زاده در پاسخ به پرسش «برای الگوبرداری و پرورش شخصیت‌هایی نظیر محسن فخری‌زاده، چه کارهایی می‌توان انجام داد؟» گفت: یکی از این کارها این است که شیوه‌ها و مسیرهای موفقیت بزرگان رمزگشایی و برای جوانان توضیح داده شود.یکی از خبرنگاران از فخری‌زاده پرسید: «فکر می‌کنید اگر شهید فخری‌زاده در قید حیات بودند، پیامشان برای حوادث اخیر فلسطین و عملیات طوفان‌الاقصی چه بود؟» فخری‌زاده در پاسخ این پرسش گفت: «ایشان بعد از شهادت حاج قاسم پیامشان را داده بودند. گفتند: «حداقل نتیجه ترور سردار سلیمانی این است که این آشغال‌ها وجود کثیفشان را از منطقه خارج می‌کنند.» این امر تنها چند ماه بعد از شهادت حاج قاسم اتفاق افتاد و آمریکا از منطقه خارج شد.
فرزند این دانشمند هسته‌ای ادامه داد: در مورد رژیم صهیونستی هم می‌گفتند: به‌مراتب اضمحلال خود را تسریع کردند؛ که ما امروز بعد از ۳ سال شاهد این اضمحلال هستیم.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  132