چاه جدید شهرک آ اسپ شهریار وارد مدار بهرهبرداری شد
مدیر امور آب و فاضلاب شهریار با اعلام این خبر گفت: این چاه با عمق ١٥٠متر در شهرک آ اسپ در جهت افزایش ظرفیت تولید آبشرب وارد مدار بهرهبرداری شده است.
بهگزارش روابطعمومی آبفای شهریار، محمدرضا شمساییفر اظهار داشت: با توجه به بافت جدید، افزایش جمعیت و حجم بالای ساختوساز در شهرک جدید آ اسپ اقدام به حفاری یکحلقه چاه جدید شد.
وی در ادامه گفت: این چاه دارای ١٥٠ متر عمق، با مجوز برداشت ١٥ لیتر آب در ثانیه است و هزینه اجرای عملیات حفاری، تجهیز و بهرهبرداری آن از محل اعتبارات جاری شرکت تأمین شده است. شمساییفر افزود: با بهرهبرداری از این چاه، برداشت آب و ظرفیت تولید در این منطقه افزایش مییابد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان شهریار در پایان با اشاره به هشدارهای اخیر درخصوص کاهش بارندگیها و افت سطح آبهای زیرزمینی متذکر شد: در چنین شرایطی بهویژه در زمانهای پیکمصرف، شهروندان محترم با مصرف صحیح و بهینه، از مصرف بیرویه آب خودداری کرده تا با کمبود و قطعی آبشرب در شبکه توزیع مواجه نشوند، ضمن آنکه در صورت مشاهده هرگونه شکستگی و هدررفت آب در شبکه توزیع مراتب را بهسرعت با شمارهتلفن ١٢٢ آبفا اطلاعرسانی کنند.
ملکشاهی فقط 12 بیسواد دارد
فرماندار ملکشاهی گفت: فعالیت در بخشهای کشاورزی، کارگاههای صنعتی، مرغداریها، استخرهای پرورش ماهی، باغات و گلخانههای پرورش قارچ میتواند وضع اقتصادی شهرستان را ارتقا داد. «حسینعلی موسوی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با گذشت یکسال از زمان آغاز بهکار در فرمانداری این شهرستان، اقدامات زیادی در راستای بهبود وضع شهرستان و توسعه زیرساختهای این منطقه صورت گرفته است که براساس اولویتبندی و خواستههای مردم شهرستان، بخش بهداشت و سلامت در اولویت اقدامات و پیگیریها قرار گرفت.
وی ادامه داد: در جریان سفر رئیسجمهوری و نماینده محترم هیأتدولت به استان، وزیر بهداشت در جریان مشکلات این شهرستان قرار گرفتند و موافقت خود را برای احداث یک دیکلینیک اعلام کردهاند، در همین راستا و پس از سفر استاندار، یک مجتمع پیشساخته که حدودا دارای 40درصد پیشرفت فیزیکی است با زیربنای 5هزار مترمربع که در 5طبقه از قبل ایجادشده بود، برای ایجاد دیکلینیک به دانشگاه علومپزشکی واگذار شد.
فرماندار ملکشاهی گفت: از محل اعتبارات رئیسجمهوری 5/2میلیارد تومان برای ایجاد این مرکز درمانی اعتبار اختصاص یافت که تاکنون بیش از 90درصد آن تخصیصیافته و درگذشته هم حدود 5میلیارد تومان برای آن اعتبار هزینه شده است که در آیندهنزدیک شاهد تسریع در روند انجام آن خواهیم بود.
موسوی با بیان اینکه ملکشاهی به لحاظ جغرافیایی و توپوگرافی و قرارگیری این شهرستان در مناطق کوهستانی و صعبالعبور در مقایسه با سایر شهرستانهای استان دارای موقعیت مناسبی نیست، گفت: میتوان در بخشهای کشاورزی، کارگاههای صنعتی، مرغداریها، استخرهای پرورش ماهی، باغات و گلخانههای پرورش قارچ شهرستان به رونق منطقه میانجامد. وی بهوجود چندین رودخانه دایمی و فصلی، با ایجاد سدها و بندهای انحرافی در شهرستان اشاره و تصریح کرد: میتوان از آب حاصل در جهت آبیکردن زمینهای دیم رونق خوبی در این بخش ایجاد کرد. فرماندار ملکشاهی درمورد ویژگیها و قابلیتهای فرهنگی این شهرستان افزود: از نقش مردم این شهرستان در فیلمها و سریالهای استانی میتوان به جایگاه مردم در فرهنگ استان پیبرد و اخیرا با همکاری دفتر امامجمعه شهرستان حدود 14فیلم و 4 تئاتر در شهرستان ساخته شده است. فرماندار ملکشاهی درمورد شهرک صنعتی این شهرستان گفت: تمامی امکانات لازم در این بخش از قبیل آبرسانی، برقرسانی و جاده آن ایجاد شده، اما بهدلیل نبود زیرساخت مناسب سرمایهگذاران کمتر برای ورود به منطقه رغبت دارند. این مسئول با اشاره به مهاجرت مردم شهرستان، افزود: عموما واژه مهاجرت با واژه بیکاری عجین شده و بخش زیادی از مهاجرتهای این شهرستان، ناشی از مشکل بیکاری است و این معضل فقط مختص این منطقه نبوده و در سایر مناطق شهرستانها نیز وجود دارد. وی با بیان اینکه شغل آبرومند فقط شغل اداری نیست، خاطرنشان کرد: جوانان این شهرستان باید با تلاش و کوشش بهکارآفرینی رویآورند. فرماندار ملکشاهی به مشکلات ارتباطی شهرستان اشاره کرد و گفت: این شهرستان دارای 3 محور اصلی ارکواز- ایلام، ارکواز-مهران و ارکواز- دهلران است که غیر از جاده ارکواز به ایلام، 2جاده دیگر مربوط به زمان جنگتحمیلی است و راههای شوسهای بدون در نظر گرفتن استانداردهای مربوط به ایمنی جاده ایجادشده و فقط در چند نوبت با آسفالت سرد روکش شدهاند.