میگرن ازجمله اختلالات ناتوانکنندهای است که تجربه سوءاستفادههای جسمی و روانی در دوران کودکی خطر ابتلا به آن را تشدید میکند.
متخصصان دانشکده پزشکی آلبرت اینشتین دریافتند، بزرگسالانی که در دوران کودکی مورد سوءاستفاده یا حتی بیتوجهی از سوی بزرگسالان قرار گرفتهاند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن هستند. «داون باس» یکی از متخصصان این مطالعه گفت: بدرفتاری با کودک، تاثیرات بلندمدت همچون ارتباط با بیماریهای روانی و جسمی ازجمله میگرن در بزرگسالی را در پی خواهد داشت. پزشکان زمانی که مبتلایان به میگرن را تحتدرمان قرار میدهند همزمان نوع رفتارهایی را که در دوران کودکی نسبت به آنها صورت گرفته بررسی میکنند.
این متخصصان در اصل به دنبال بررسی ارتباط بین سوءاستفاده و میگرن نبودند اما با مطالعه روی 8305 فرد مبتلا به میگرن و 1429 مبتلا به سردردهای عصبی به وجود این ارتباط پی بردند. همچنین از این افراد در رابطه با نوع رفتارهای صورت گرفته نسبت به آنان در دوران کودکی مثلا اینکه از جانب فردی دچار آسیب بدنی یا زبانی شدهاند، یا مورد بیاعتنایی عاطفی و روانی یا تجاوز جنسی قرار گرفتهاند، سوالاتی پرسیده شد.
این متخصصان در بررسی خود مشاهده کردند از میان افراد مطالعه شده 5/24درصد از مبتلایان به میگرن در دوران کودکی از سوءاستفادههای عاطفی و روانی رنج بردهاند. همچنین این رقم در مبتلایان به سردردهای تنشی 5/21درصد بوده است. درمجموع در صورتی که کودکی سوءاستفاده عاطفی را تجربه کرده باشد 30درصد بیشتر احتمال دارد در سنین بالاتر به میگرن مبتلا شود.
بهگزارش مدیکالدیلی، همچنین متخصصان اظهار داشتند، افرادی که در دوران کودکی دو نوع از این سوءاستفادهها مثلا هم نوع عاطفی و هم جسمی را تجربه کرده باشند 50درصد بیش از افرادی که مورد سوءاستفاده قرار گرفتهاند دچار عارضه میگرن میشوند.