شماره ۴۷۸ | ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ دي
صفحه را ببند
سوسیس و کالباس خطر دیابت را افزایش می‌دهد

محققان نسبت به مصرف گوشت قرمز هشدار دادند. محققان آمریکایی دریافتند، مصرف زیاد گوشت‌های فرآوری‌شده ازجمله سوسیس و کالباس و به‌طورکلی فست‌فود‌ها به‌طور قابل‌توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع2 را افزایش می‌دهد.  براساس این تحقیقات، خوردن روزانه
 ۵۰ گرم گوشت‌قرمز فرآوری‌شده تا میزان
 ۵۱‌ درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.
همچنین مشخص شد این خطر با جایگزین‌کردن مغز‌ها، گوشت‌سفید، لبنیات کم‌چرب و پروتیین‌های گیاهی ازجمله حبوبات کاهش می‌یابد. این نتایج طی ۲۸‌سال و با بررسی پرسشنامه‌هایی به دست آمده است که توسط بیش از ۲۰۴‌هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمریکا تکمیل شده‌اند.  این تحقیق توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ‌هاروارد انجام شده و در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است.


تعداد بازدید :  107