شهروند| وقتی دانشآموزان مدرسه آیتالله معصومی همدان را در حیاط مدرسه آنهم با سرهای تراشیده دید، «سرطان از یادش رفت.» آنها، همان 300 دانشآموز مدرسه ابتدایی حاشیه شهر همدان، همه موهای سرشان را برای همدردی با معلم ورزش مدرسه، تراشیده بودند. خانم معلمها از دیدنش اشک ریختند و شاگردان هم با سرهای تراشیده درحالیکه روپوشهای آبی تیره و کمرنگ تن شان بود، با پلاکاردهای «آقای قادری دوستت داریم.» از او استقبال کردند.
محمدرضا قادری تنها معلم ورزششان نیست، قهرمانی دوچرخه سواری آسیا را هم در کارنامه ورزشیاش دارد. دیروز وقتی «آقا معلم» با سری تراشیده، وارد حیاط مدرسه شد، تنها کسی نبود که به خاطر شیمیدرمانی، موهای سرش را از دست داده بود، تمام دانشآموزان هم برای همدردی با او، موهایشان را زده بودند. آنها دور معلم شان حلقه زدند و حضورش را در مراسمی جشن گرفتند. محمدرضا قادری وقتی شاگردانش را دید که موهای سرشان را تراشیده بودند، گفت: «واقعا نمیتوانم احساسم را از استقبال باشکوه آنها با این شمایل خاص بازگو کنم اما همان لحظه که شادی و خنده عاشقانه آنها را دیدم سرطان از یادم رفت، انگار دوباره متولد شدم و زندگی دوباره به من بخشیده شد.» دانشآموزان مدرسه آیتالله معصومی برای معلم شان خواندند: «معلم قهرمان - قوی باش، قوی باش.» قادری این را هم گفت که: «در ماههای گذشته در تلاش برای مبارزه با بیماریام بودهام و خوشحالم که باردیگر توانستم شاگردانم را از نزدیک ببینم. من معلم ورزش هستم و همیشه دانشآموزان را در مسیر تندرستی و ورزش تشویق کردهام و حالا هم بهعنوان یک ورزشکار مبتلا به سرطان ریه درحال مبارزه با این بیماری هستم و میخواهم الگویی برای سایر سرطانیها باشم.» او مراسمی که در مدرسه برای استقبالاش برگزار شده بود را قوت قلبی برای خود دانست.« این کار شاگردانم باعث شد تا با انگیزه بیشتر برای مبارزه با این بیماری تلاش کنم.» تعدادی از خبرنگاران همدانی هم برای همدردی با معلم و دانشآموزان این مدرسه، با موی سر تراشیده برای پوشش خبری آمده بودند. ورزشکاران رشته تریال هم در این مراسم بودند. آنها برنامه ورزشی اجرا کردند و عمو حمید مجری برنامههای کودک و نوجوان برنامهای اجرا کرد.
علی ثقفی، رئیس هیأت دوچرخه سواری استان همدان درباره این مراسم، به ایرنا، گفت: «بچههای این مدرسه که معلم خود را به مانند پدر دوست دارند با این اقدام نشان دادند هرگز معلمانشان را که برای موفقیت آنان تلاش میکنند، فراموش نمیکنند. تلاش ما بر این است که امید را به زندگی این قهرمان بازگردانیم و این فعالیت نیز کاملا خودجوش بود و دانشآموزان از روی محبتی که به معلم خود داشتهاند سرهای خود را تراشیدهاند.» به گفته او، هدف از برپایی این مراسم، روحیه دادن به این معلم و قهرمان سرشناس دوچرخه سواری کشور است. «خوشحالم از اینکه با این حرکت هرچند کوچک توانستیم روحیه این قهرمان ارزنده را تقویت کرده و وی را به فعالیت بیشتر در آموزش و پرورش تشویق کنیم.»