شماره ۴۷۶ | ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ دي
صفحه را ببند
چند اشتباه رایج در استفاده از روغن‌زیتون

روغن‌زیتون به‌دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سالم بوده و موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.
متخصصان آمریکایی اظهار کردند: با وجود سالم بودن این روغن برخی افراد روش استفاده و نگهداری از آن را نمی‌دانند و جهت بهره‌مندی از مزایای آن باید از 5 اشتباه اجتناب شود.
- خرید روغن‌زیتون سبک به‌دلیل ذخیره کالری: روغن‌زیتون سبک به‌دلیل تصفیه‌شدن دارای طعم متفاوتی است. البته صرفا با مشاهده برچسب «سبک» نمی‌توان نوع روغن‌زیتون با کالری کم را تشخیص داد.
- پخت‌وپز با روغن زیتون خالص: برخی بر این باورند که استفاده از روغن‌زیتون خالص تنها برای تزیین غذا، سالاد و دیگر غذاهای بدون نیاز به پخت استفاده می‌شود؛ درحالی‌که این روغن‌زیتون دارای دود کمتری است. این نوع روغن‌زیتون بسیار خالص است و فواید سلامتی بسیاری دارد و استفاده از آن برای سلامت قلب بهتر از دیگر انواع روغن‌زیتون است.
- روغن زیتون با طعم تلخ: تلخ‌شدن طعم روغن‌زیتون به معنای از بین رفتن و فاسد شدن آن نیست، بلکه به‌دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن است.
- نگهداری آن در کنار اجاق گاز: هرگز روغن‌زیتون را در کنار اجاق گاز نگهداری نکنید. گرما موجب خراب‌شدن سریع روغن‌زیتون می‌شود. آن را داخل شیشه‌های تیره و در مکان خنکی دور از نور مستقیم قرار دهید.
- ذخیره‌سازی بیش از اندازه: روغن‌زیتون را نباید مانند دیگر روغن‌ها به میزان زیادی خریداری کرد. نگهداری آن نهایتا به‌مدت 6 هفته است.


تعداد بازدید :  203