محققان آمریکایی متوجه شدند که یک نوع قند که خاص گوشت قرمز است، نقش اساسی در تشکیل تومورها در انسان ایفا میکند.
به گزارش پایگاه اینترنتی ام.ان.تی، محققان دانشکده پزشکی سندیاگو- کالیفرنیا در آمریکا در یک تحقیق به بررسی این موضوع پرداختند که چرا خطر ابتلا به برخی سرطانها در افرادی که زیاد گوشت قرمز مصرف میکنند بیشتر از افرادی است که گوشتقرمز مصرف نمیکنند.
محققان در این مطالعه متوجه شدند که گوشتهای قرمز مانند گوشت گوسفند، گاو و خوک مملو از یک نوع قند به نام Neu5Gc هستند. آنها کشف کردند که Neu5Gc در بافتهای انسانی ذخیره میشود.
محققان از این یافتهها نتیجه گرفتند که مصرف گوشت قرمز میتواند موجب بروز یک نوع التهاب بالقوه شود که به تشکیل سرطان منجر میشود.
این التهاب درصورتی بروز میکند که بدن مرتب علیه Neu5Gc که یک نوع مولکول خارجی محسوب میشود، شروع به تولید آنتیبادی کند.
محققان در آزمایش روی موشها متوجه شدند که دادن این قند به موشها موجب بروز یک التهاب سیستمیک میشود که خطر تشکیل تومورهای خود بهخودی را 5 برابر افزایش میدهد.