[ایرنا]لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشکشده است که بهعنوان چاشنی در تهیه انواع غذاها استفاده میشود. طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش میدهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.
مواد لازم:
لیمو ترش شیرازی: یک کیلوگرم
سرکه: یک فنجان
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱- لیموترش شیرازی را خوب بشویید و روی آنها مقداری نمک بریزید. بگذارید یک روز بماند، سپس آن را با آب سرد خوب بشویید.
۲- در قابلمه مقداری آب بریزید. سرکه را به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. حالا لیموترش را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشد، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.
۳- مجددا لیموترش آبکشیشده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و اینبار اجازه دهید به مدت یک دقیقه بجوشد، سپس درون آبکش بریزید، اما آن را آبکشی نکنید.
۴- پس از خنک شدن لیموترش، با خلال دندان سوراخ ریزی روی آن ایجاد کنید. آن را روی پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شود.
۵- لیموی کمی خشکشده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بماند تا کاملا خشک شود.
۶- میتوانید لیموعمانی را آسیاب کنید تا به پودر یا گرد آن تبدیل شود.