شماره ۴۶۸ | سه‌شنبه 16 دي 1393
صفحه را ببند
روي خط خبر

١١‌میلیون جوان بالای ٢٠‌سال در نوبت ازدواج
شهروند| طبق آمار در کشور ١١‌میلیون جوان بالای ٢٠‌سال داریم که در سن ازدواج هستند و حالا یا به دلایل مشکلات و موانع موجود و یا بی‌انگیزگی و مسئولیت‌پذیر نبودن، مایل به ازدواج نیستند.
محمود گلزاری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان دیروز با اعلام این مطلب در همایش ازدواج به سبک زندگی اسلامی گفت: در شرایط کنونی کشور ما، خانواده و ازدواج دچار بحران شده‌اند.به گزارش ایسنا، او بی‌رغبتی و وجود مانع بر سر راه ازدواج، مشکلات همسریابی، اطمینان خاطر از انتخاب همسر، آموزش‌های بعد از ازدواج، مشاوره بعد از بروز ناسازگاری و مشکلات، ساماندهی و توجه به جمعیت طلاق را برخی از مسائل و مشکلات در مسیر ازدواج توصیف کرد و گفت: متاسفانه حدود یک چهارم جوانان کشور بیکار هستند و بیشتر این بیکاران مربوط به قشر تحصیل کرده هستند.
معاون وزیر ورزش و جوانان بااشاره به فعالیت افراد ناآگاه و مشاوران نابلد در کشور افزود: این افراد مشاوره‌های ناآگاهانه‌ای به مراجعان می‌دهند و باعث وارد شدن آسیب‌های زیادی می‌شوند.
او با اشاره به این‌که ٣٠‌درصد زوج‌ها دارای مشکلات زناشویی هستند گفت: این افراد نیاز به آموزش و درمان دارند. گلزاری با بیان این‌که پس از عقد، زندگی زوجها به یکی از موارد گسستگی (طلاق گرفتن)، آشفتگی (ادامه زندگی مشترک همراه با تنش و مشکل) و بالندگی (زندگی موفق) سوق می‌یابد افزود:  طبق آمار از هر ٥ ازدواج صورت گرفته در ایران یک مورد به بالندگی، یک مورد طلاق و ٣ مورد به آشفتگی ختم می‌شوند.
 
با ٧ پله سقوط در بین ١٤٣ کشور جهان ایران در جایگاه ١٢٠ رتبه‌بندی نوآوری دنیا قرار گرفت
ایسنا| براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی کشورها بر مبنای شاخص نوآوری‌، ایران در بین ١٤٣ کشور جهان در رتبه ١٢٠ و در بین کشورهای منطقه در رتبه ٦ قرار دارد که نشان از ضرورت تلاشی مضاعف برای کسب جایگاهی در خور در این حوزه دارد. در این بررسی که گزارش کامل آن به تازگی از سوی سازمان جهانی مالکیت فکری منتشر شده ورودی‌ها و شرایط محیطی لازم برای نوآوری (نیروی انسانی، هزینه پژوهش و توسعه، زیرساخت‌ها، شرایط بازار و ...) و خروجی‌های نوآورانه (همچون خلق دانش، انتشار دانش، خلق انواع دارایی‌های فکری و...) در قالب ٨١ شاخص، برای هر کشور مورد سنجش قرار گرفته است.
سوئیس، انگلستان، سوئد، فنلاند، هلند، آمریکا، سنگاپور، دانمارک، لوکزامبورگ و هنگ‌کنگ ١٠ کشوری هستند که با ترکیبی نسبتا ثابت نسبت به‌ سال ٢٠١٣ نوآورترین کشورهای جهان را تشکیل می‌دهند. جالب است که چین به‌عنوان دومین اقتصاد بزرگ دنیا جایگاهی بالاتر از ٢٩ در این فهرست جهانی نیافته است. در منطقه خاورمیانه، امارات متحده عربی در رتبه ٣٦، عربستان‌سعودی در رتبه ٣٨، قطر در رتبه ٤٧، ترکیه در رتبه ٥٤، بحرین در رتبه ٦٢، اردن در رتبه ٦٤، ارمنستان در رتبه ٦٥، کویت در رتبه ٦٩، عمان در رتبه ٧٦ و لبنان در رتبه ٧٧ قرار دارند که با توجه به برنامه‌ریزی ایران برای کسب جایگاه اول منطقه در افق چشم‌انداز بسیار هشداردهنده است.
در جهان اسلام هم مالزی - با رتبه سی‌وسوم – به همراه امارات و عربستان، سه کشوری هستند که بهترین وضع را از لحاظ شاخص نوآوری دارند.
رتبه ‌درصدی ایران برابر با ٠,١٦ و نمره نوآوری ایران برابر با ٢٦.١ بوده است. نمره نوآوری کشور سوییس که اولین کشور از نظر شاخص نوآوری جهانی بوده برابر با ٦٤.٨ است. بوتسوانا، اوگاندا، گواتمالا، سنگال، مصر، جمهوری آذربایجان، موزامبیک و بورکینافاسو در رتبه‌های بین ٩٠ تا ١١٠ این رتبه‌بندی و همچنین کشورهایی از قبیل زامبیا، پاکستان، ونزوئلا، بنگلادش و ازبکستان در رتبه‌هایی پایین‌تر از ایران در این فهرست جهانی خودنمایی می‌کنند.  در قعر این فهرست هم کشورهای سودان، تاگو و یمن به ترتیب با نمرات ١٢.٧، ١٧.٦ و ١٩.٥ در رتبه‌های ١٤٣ تا ١٤١ قرار دارند. نکته تأمل‌برانگیز در این رتبه‌بندی تنزل ٧ پله‌‌ای ایران در این رتبه‌بندی از جایگاه ١١٣ در‌ سال ٢٠١٣ به ١٢٠ در‌ سال ٢٠١٤ است که نشان می‌دهد اقتصاد ایران نه‌تنها در جهت افزایش توان نوآوری گام برنداشته، بلکه نتوانسته فضای نوآوری را در کشور بهبود بخشد.

علی ربیعی: بسته سوم امنیت غذایی از پایان دی‌ماه توزیع می‌شود
هفته آینده روز و شیوه مراجعه مردم برای دریافت این بسته‌ها اعلام می‌شود و نوع و میزان کالاها مانند بسته‌های قبلی است به گزارش «نسیم»، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست همکاری با وزیر بهداشت عراق با اعلام این مطلب درخصوص توزیع بسته‌های امنیت غذایی تا پایان‌ سال اظهار داشت: مطابق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار بود امسال در ٤نوبت بسته حمایت غذایی داشته باشیم که بسته سوم آن پایان دی‌ماه و بسته چهارم پایان اسفند سال‌جاری توزیع می‌شود. علی ربیعی ادامه داد: بودجه این اقدام تأمین‌شده و ما کماکان درحال شناسایی طبقات پایین برای توزیع این بسته‌ها هستیم. ربیعی تصریح کرد: به شرطی که منابع مالی بیشتری برای این اقدام فراهم شود در جمعیت تحت پوشش بسته چهارم امنیت غذایی تجدیدنظر می‌شود.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  ٣٠٨