جایزه شهید فیاضبخش رونمایی شد
شهروند| رئیس سازمان بهزیستی کشور جزییات جایزه شهید فیاضبخش نشان ملی مسئولیت اجتماعی ایران را تشریح کرد. همایون هاشمی افزود: این سازمان با بیش از 150 عنوان فعالیت در حوزههای مختلف اجتماعی ازجمله پیشگیری، خدمات اجتماعی و توانبخشی به جامعه هدف خدمت میرساند. ضمن اینکه در مسیر توانمندسازی پایدار و خروج از چرخه افراد تحت پوشش با ذینفعان و شرکای اجتماعی در ارتباط هستیم و خوشههای مختلف جمعیتی در انجام دادن این فعالیتها به ما کمک میکنند. او دیروز در نشست خبری که به منظور رونمایی از جایزه شهید دکتر فیاضبخش (نشان ملی مسئولیت اجتماعی ایران) ترتیب داده شده بود، اظهار کرد: امیدواریم جایزه ملی شهید فیاضبخش به یک برند بینالمللی تبدیل شود. همایون هاشمی گفت: نشان مسئولیت اجتماعی و جایزه دکتر فیاضبخش با رویکرد ارتقای سطح مسئولیت اجتماعی سازمانها و نهادها در زمینه آسیبدیدگان و بخشهای مختلف اجتماعی و افزایش جامعه ذی نفعان بهزیستی است که در راستای همسوسازی سیاستهای سازمان اعطا میشود. هاشمی در تشریح جزییات جایزه شهید دکتر فیاضبخش ۷ بند را مورد توجه قرار داد و گفت: نهادینه نشدن جایگاه مناسب مؤلفههای اجتماعی، نیاز به بازنگری مفهوم سلامت اجتماعی و بهزیستن به معنای عام، تبیین فعالیت موسسات و شرکتهای پیشرو و معرفی آنها، نیاز به شناسایی دقیق و بهبود فرآیند سلامت اجتماعی، شناسایی شیوههای موثر ارتقای کیفیت خدمات در مسیر رفاه اجتماعی عمومی، شناسایی دقیق استانداردهای خدمات سلامت و بررسی مفهوم تعهد اجتماعی مسائلی است که به آن توجه میشود. هاشمی گفت: تبیین دیدگاههای نهادهای موثر و پیشرو در سلامت اجتماعی، لزوم شناسایی دقیق و بهبوددهنده فرآیندهای اجتماعی، شناسایی شیوههای موثر ارتقای کیفیت خدمات در مسیر رفاه اجتماعی عمومی و شناسایی دقیق استانداردهای خدمات سلامت اجتماعی ازجمله دیگر ضرورتهای نشان مسئولیت اجتماعی هستند.
امیر روشن رئیس دبیرخانه جایزه ملی شهید فیاضبخش با بیان اینکه فراخوان عمومی برای این جایزه از فردا اعلام میشود، گفت: همایش جایزه ملی شهید فیاضبخش تا اسفندماه برگزار خواهد شد.
پس از حضور روسای سازمان دامپزشکی و غذا و دارو در دادسرا
پای دومین معاون وزیر بهداشت هم به پرونده خمیرمرغ باز شد
تسنیم| بعد از احضار معاون غذاوداروی وزیر بهداشت و رئیس سازمان دامپزشکی به دادسرای کارکنان دولت درخصوص پرونده خمیرمرغ، معاون بهداشتی وزیر بهداشت نیز در ارتباط با این پرونده به دادسرا احضار شد. مصطفی ترکهمدانی وکیل دادگستری و شاکی پرونده خمیرمرغ توضیح داد: هفته گذشته، در پی احضار شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت، رئیس و مدیر حقوقی سازمان دامپزشکی کشور در دادسرا حضور یافتند. این وکیل دادگستری با بیان اینکه پیشتر معاون غذا و داروی وزیر بهداشت در جلسه بازپرسی مدعی شده بود، کارخانههای تولید خمیرمرغ وضع نابسامانی دارند و خمیرمرغهای غیربهداشتی و بدون مجوز تولید میکنند و همین موجب شده نتوانیم به دامپزشکی مجوز تولید خمیرمرغ بدهیم، ادامه داد: در جلسه هفته گذشته، رئیس سازمان دامپزشکی گفت که این اظهارات موجب شده نظام فرآوردههای ناشی از مرغ و فعالیت چندهزار کارگر و کارشناس به خطر بیفتد. ترک همدانی افزود: رئیس سازمان دامپزشکی در این جلسه اظهار کرد که در هیچ جای دنیا مرغهای مادر و تخمگذار را که از حیزانتفاع میافتند، دور نمیریزند و از آنها برای تولید خمیرمرغ استفاده میکنند زیرا گوشت این مرغها نسبت به مرغهای جوان موجود در بازار که هورمون و مواد دارویی دارند، سالمتر است. شاکی پرونده خمیر مرغ گفت: رئیس سازمان دامپزشکی در ادامه توضیحات خود عنوان کرد که تنها مشکل این مرغها، دیرپز بودن گوشت آنهاست و به همین دلیل در بازار، خریدار ندارد و به همین علت گوشت این مرغها در کشتارگاه جدا شده و مطابق استانداردهای پزشکی و دامپزشکی بهعنوان فرآوردههای سالم برای تولید خمیر مرغ در اختیار کارخانههای تولید خمیر مرغ قرار میگیرد و تمامی کارخانههای تولید خمیرمرغ از سازمان دامپزشکی مجوز دارند.