نتایج تحقیق محققان دانشگاه پزشکی اموری آمریکا نشان میدهد که احتمال ایجاد عوامل پرخطر در بروز بیماری قلبی در افرادی که شکر زیادی مصرف میکنند، بیشتر است.
بهگزارش ساینس، نتیجه این تحقیق نشان میدهد که مصرف مقدار زیاد شکر نهتنها انسان را چاق میکند، بلکه خطر بروز بیماری قلبی - عروقی را نیز افزایش میدهد.
دکتر میریامواز در مورد تحقیق صورت گرفته توضیح داد: همانطور که رژیم غذایی پرچرب میتواند سطح تریگلیسریدها را افزایش دهد و کلسترول را بالا ببرد، مصرف شکر و قند نیز میتواند بر لیپیدها تأثیر بگذارد.
در این مطالعه محققان از 6هزار فرد بزرگسال در مورد تغذیه آنها سوال کردند و سپس آنها را براساس مصرف قند و سطح کلسترول گروهبندی کردند.
بهطور متوسط حدود 16درصد از کالری روزانه مردم از شکر افزوده تأمین میشود؛ براساس این تحقیق پرمصرفترین گروه بهطور متوسط 46 قاشق چایخوری در روز شکر مصرف میکردند و کم مصرفترین افراد نیز بهطور میانگین تنها 3 قاشق چایخوری در روز شکر میخوردند.
تحقیقات نشان میدهد که نباید بیش از 100 کالری یا 6 قاشق چایخوری (25 گرم) شکر فرآوری شده در روز مصرف کرد و مردان باید تنها 150 کالری شکر فرآوری شده یا 9 قاشق چایخوری (5/37 گرم) شکر در روز مصرف کنند.