شماره ۴۶۰ | ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ دي
صفحه را ببند
گفت‌وگوی « شهروند» با ناصر پورعلی‌فرد درباره حاشیه‌های قوی‌ترین مردان
«مردان آهنین» در انتظار موافقت صداوسیما

شهروند| مسابقات قوی‌ترین مردان ایران که با نام مردان آهنین سال‌ها در ایام نوروز روی آنتن می‌رفت و طرفداران زیادی هم پیدا کرده بود، 2 سالی است که تعطیل شده اما فدراسیون پرورش اندام درحال برنامه‌ریزی برای برگزاری دوباره این رقابت‌هاست.
پارسال امکان برگزاری نبود
ناصر پورعلی‌فرد، رئیس فدراسیون پرورش‌اندام در رابطه با این‌که‌ سال گذشته در بدو ورودش از برگزاری رقابت‌های قوی‌ترین مردان ایران جلوگیری کرد، به «شهروند» می‌گوید: «من هم وقتی در ماه‌های پایانی ‌سال گذشته بعد از یک دوره 2ساله فدراسیون بازگشتم، تصور می‌کردم که برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری این رقابت‌ها انجام شده است اما برخلاف آنچه مسئولان وقت فدراسیون عنوان کرده بودند، هیچ اقدامی برای برگزاری مسابقات انجام نشده بود. ما هم در زمان کوتاه یک ماه نمی‌توانستیم این امکان را فراهم بیاوریم.»
بازگشت مردان آهنین به تلویزیون
وی در ادامه با اشاره به تلاش فدراسیون برای برگزاری مسابقه قوی‌ترین مردان که با نام مردان آهنین شناخته شده بود، می‌افزاید: «از زمانی که من از فدراسیون رفتم، این مسابقات دیگر برگزار نشد. ما قصد داریم پس از 2‌سال تعطیلی این برنامه را دوباره به خانه‌های مردم ببریم اما صداوسیما در این میان تأثیرگذار است. ما تمام کارهای برگزاری این مسابقه را انجام دادیم و با صداوسیما نیز نامه‌نگاری‌های زیادی انجام دادیم تا با پخش این برنامه موافقت کنند اما هنوز جوابی به ما ندادند.»
اتفاقات گذشته رخ نمی‌دهد
رئیس فدراسیون پرورش اندام در پاسخ به این سوال که قبلا برخی ناهنجاری‌ها در این مسابقات رخ داده بود و چه راهکاری برای جلوگیری از تکرار آنها در نظر گرفتید؟، خاطرنشان می‌کند: «مردم به این برنامه شدیدا علاقه دارند و در وهله اول امیدواریم که اجازه پخش بگیرد. البته مطمئنا دیگر اتفاقاتی که از آن یاد می‌شود، تکرار نخواهد شد زیرا ورزشکاران بااخلاقی اکنون در این رشته فعالیت می‌کنند.»
مسابقه‌ای در شبکه نمایش خانگی
پورعلی‌فرد در پایان با اشاره به برگزاری یک مسابقه برای پخش در شبکه نمایش خانگی می‌گوید: «هم‌اکنون مسابقه‌ای با نظارت کمیته فنی فدراسیون به سرپرستی خودنگاه در شهرک اندیشه توسط بخش خصوصی درحال برگزاری است که قرار است این رقابت‌ها که برترین‌های ایران نیز در آن حضور دارند، در شبکه نمایش خانگی پخش شود.
 من نمی‌توانم نظری درباره این‌که این طرح موفق خواهد شد یا خیر، بدهم و از بخش خصوصی هم تشکر می‌کنم که در این رشته سرمایه‌گذاری می‌کنند اما مسابقه‌ای که ما قصد داریم برگزار کنیم، جدا از شبکه نمایش خانگی است و برای ایام نوروز آماده خواهد شد.»

 


تعداد بازدید :  98