انگور قرمز از تصلب شرایین و انسداد رگها پیشگیری میکند. به گفته پژوهشگران«غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگها دلایل اصلی بروز بیماریهای قلبی و تصلب شرایین است.» این پژوهشگران دریافتهاند که با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش مییابد و رگهای خونی منبسط میشوند و خون با سرعت بیشتری در بدن جریان مییابد علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب میشود. انگور قرمز منبع سرشاری از آنتیاکسیدان موسوم به «کوئرنستین» است. پوست انگور دارای ماده سفید «رزوراتول» است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکتهای خون جلوگیری میکند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگها میشود.
موارد احتیاط
1. مصرف زیاد انگور باعث دل پیچه و اسهال میشود، بنابراین در خوردن آن افراط نکنید.
2. مصرف انگور برای مبتلایان به دیابت(مرض قند) مضر است.
3. مصرف مداوم آب انگور باعث ایجاد سنگ کلیه و رسوبات در دستگاه ادراری میشود.
4. خوردن انگورترش و نارس، باعث بروز اختلال در معده میشود.
5. هسته انگور، سرد و خشک است و در معدههای ضعیف ایجاد نفخ میکند.
6. زیادهروی در خوردن انگور برای کبد و معده مضر است و حتی ممکن است به انسداد روده و معده ختم شود.
7. خوردن آب سرد بلافاصله پس از خوردن انگور، برای معده زیانآور است.