امدادونجات زمستانه در کردستان با 20 پایگاه
امدادگران و نجاتگران هلالاحمر کردستان با استفاده از تجهیزات و امکانات تخصصی در 20پایگاه خدمات مختلف امدادی را در زمستان امسال به هموطنان ارایه میدهند.
دکتر حسن خدابندهلو، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کردستان در مراسم آغاز طرح امدادونجات زمستانه در این استان، با اشاره به توپوگرافی خاص استان کردستان و کوهستانی و برفگیر بودن محورهای مواصلاتی استان، اجرای طرح امدادونجات زمستانه را بسیار بااهمیت دانست و گفت: «امدادگران و نجاتگران جمعیت هلالاحمر استان کردستان در 20 پایگاه امدادونجات ثابت و سیار در سطح استان به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به حوادث احتمالی در جادهها هستند.»
آموزشهای امدادی به 11هزار نفر در استان مرکزی
11هزار نفر آموزشهای مختلف امدادونجات را در جمعیت هلالاحمر استان مرکزی گذراندند.
مرتضی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان مرکزی با اشاره به فعالیتهای آموزشی هلالاحمر استان مرکزی در ۹ماه نخست امسال افزود: «۳۶۴دوره آموزشی مختلف حوزههای امدادونجات در سراسر استان مرکزی با حضور 11 هزارنفر برگزار شده است.»
او با اشاره به آموزشهای تخصصی ویژه مدیران ارشد استان گفت: «۳۵۷ نفر از مدیران ارشد و شهرداران استان در ۸ دوره آموزشی، آموزشهای تخصصی را گذراندند.»
شروع طرح امدادونجات زمستانه در اردبیل
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان اردبیل از شروع طرح زمستانی امدادونجات در سطح این استان خبر داد.
بهرام غیبی در مراسم شروع این طرح گفت: «در سطح استان اردبیل 20پایگاه ثابت، موقت و سیار به ارایه خدمات برای مسافران عبوری از محورهای مواصلاتی خواهند پرداخت.»
او افزود: «روزانه 80 نجاتگر داوطلب و کارکنان جمعیت هلالاحمر استان اردبیل در اجرای این طرح مشارکت خواهند داشت.»
غیبی اضافه کرد: «شماره تلفن 3 رقمی 112 جمعیت هلالاحمر راه ارتباطی بین مردم و جمعیت هلالاحمر است و مردم میتوانند با این شماره تلفن حوادث را به جمعیت هلالاحمر اطلاعرسانی کنند تا امدادگران در اسرعوقت به یاری مردم بشتابند.»
کارگاه «تغذیه در بحران» برگزار شد
هفتمین دوره کارگاه تغذیه در بحران با حضور کارشناسان و پزشکان تغذیه داوطلب جمعیت هلالاحمر برگزار شد.
در این کارگاه که در معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلالاحمر برگزار شد، 40کارشناس و پزشک تغذیه داوطلب هلالاحمر از 31 استان حضور داشتند.
مباحثی که در این دوره مطرح شد شامل نیازمندیهای تغذیه در بحران، بهداشت و نگهداری موادغذایی در بحران، آموزش و آشنایی شرکتکنندگان با شرح وظیفه آنها در بحران و حوادث بود.