پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه: مدیرعامل بانک سپه با اشاره به استراتژی این بانک در کمک به اشتغال و فعالیتهای مولد کشور گفت: آمادهایم تا با بهرهگیری از استعدادها و تواناییهای استانها آنها را در راه رشد و توسعه استان و اقتصاد کشور به کار گیریم.
سیدکامل تقوینژاد در دیدار با آیتالله محمدی نماینده ولیفقیه و امام جمعه همدان، ضمن اشاره به سابقه فعالیت 90ساله این بانک گفت: تلاش بانک سپه مشارکت در تولید و بهرهگیری از توان هر استان در ارتباط با تولید است.
وی با بیان اینکه مأموریتهای خطیری همچون طرح خرید تضمینی گندم به بانک سپه سپرده میشود، گفت: این بانک بهعنوان یک بانک تجاری علاوه بر حضور غیرمستقیم دارای حضور مستقیم در عرصههای مختلف اقتصادی از این جمله تولید 40درصد فولاد، 70درصد سنگ آهن و 40درصد سیمان کشور است.
ثروت مانند خون در بدن باید در جامعه گردش کند
حضرت آیتالله محمدی نماینده ولیفقیه و امام جمعه شهرستان همدان نیز با اشاره به اهمیت معاش و تغذیه سالم در زندگی، توجه به معاش مردم را یک امر جدی و مهم در اسلام برشمرد و در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت توزیع برابر ثروت در جامعه اشاره کرد و ثروت را در جامعه مانند خون در بدن عنوان کرد.
وی افزود: در کنار تولید ثروت، ما نیازمند رشتهای در دانشگاهها به نام «نگهداری و مدیریت ثروت» هستیم.
نماینده ولیفقیه و امام جمعه همدان با انتقاد به رقابت ناسالم بانکی در اعطای سودهای بالاتر از نرخ اعلامی بانک مرکزی و برخی رانتها در پرداخت تسهیلات بانکی گفت: بانکها باید در اعطای تسهیلات به مردم، مبتنی بر یک شناخت صحیح اقدام کنند تا این منابع بازگشت داشته باشد و گردش لازم در این حوزه ایجاد شود و مشکلات مردم حل شود.
وی تأکید کرد: در یک کلام معتقدم اقتصاد مقاومتی جلوگیری از صرف بیهوده ثروت و نگهداری و مدیریت آن است.