کرجیها کمتر به رستوران رفتند. رضا سلطان محمدی، رئیس اتحادیه پزندگان استان البرز از فعالیت ۶۰۰ واحد صنفی در صنف پزندگان کرج خبر داد و گفت: «از این ۶۰۰ واحد صنفی، متاسفانه حدود ۵۰ واحد به دلیل گرانیهای اخیر مواد اولیه تعطیل شده است.»او با اشاره به اینکه هر روز نمیتوان قیمتها را در منوهای رستوران تغییر داد، گفت: «از لحاظ آماری مراجعه به رستورانها و خرید از آنها نسبت به چندماه گذشته کاهشی ۲۰درصدی داشته است که خود این مسأله باعث کاهش درآمد رستورانداران هم میشود.»