شماره ۴۴۵ | ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر
صفحه را ببند
مصرف زیاد ماهی‌های چرب مانع رشد سرطان می‌شود

تحقیقات اخیر نشان داده است، مصرف زیاد ماهی‌های چرب می‌تواند مانع رشد سرطان شود.
تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داد که مصرف بیشتر ماهی‌های چرب می‌تواند از توسعه تومورهای سرطانی جلوگیری کند.
با توجه به تحقیقات انجام شده، افرادی که مقدار مشخصی از اسیدهای چرب امگا3 غنی شده در انواع برخی از ماهی‌ها مانند ماهی قزل‌آلا آلاسکا وحشی مصرف می‌کنند به‌طور قابل توجهی در معرض خطر کمتری از تعداد سرطان‌ها ازجمله تخمدان، آندومتر،‌ حلق، مری،‌ معده، کولون،‌ رکتوم و پانکراس قرار می‌گیرند.
این تحقیقات همچنین نشان داد که مصرف رژیم غذایی فراوان از اسیدهای چرب امگا3 که ماهی‌های چرب از نوع برجسته آن است، منجر به کاهش خطر ابتلا به نوع رایج از تومور سرطانی شناخته شده به‌عنوان «آدنوکارسینوم» می‌شود.
تحقیقات اخیر همچنین نشان داده است که اسیدهای چرب امگا3 می‌تواند به جلوگیری از مشکلات قلبی کمک کند.
به‌گفته محققان، روغن ماهی باعث کاهش التهاب می‌شود و ممکن است اثرات آسم و بیماری روده را کاهش ‌دهد و از خطر تولد نوزاد نارس جلوگیری کند و به بهبود حافظه و درمان افسردگی منتهی می‌شود.


تعداد بازدید :  265