شماره ۴۴۳ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ آذر
صفحه را ببند
د‌یار

بیکار ی بیش از 10‌ هزار نفر
 با خشک‌شدن تالاب‌ هامون
معاون برنامه‌ریزی استاندار سیستان ‌و ‌بلوچستان گفت: با خشک‌شدن تالاب ‌هامون بیش از 10‌هزار نفر به‌طور مستقیم شغل خود را از دست داده‌اند.
به‌گزارش ایسنا، مالکی در کارگاه احیای تالاب ‌هامون افزود:   بیکاری، بزرگترین چالش پیش‌روی افراد ساکن در منطقه سیستان است.
وی اظهار کرد: استمرار خشکسالی در سیستان‌وبلوچستان تاکنون خسارت‌های هنگفتی به روستاییان و عشایر استان وارد کرده است.
معاون استاندار گفت: معضل ‌هامون معادلات منطقه را به هم زده و زندگی عادی مردمان را مختل کرده است که باید برای این مهم تدبیر ویژه‌ای در نظر گرفته شود.
وی تصریح کرد: با توجه ویژه مسئولان طرح نجات دریاچه‌هامون و سند جامع آب سیستان‌وبلوچستان در دستورکار جدی دولت قرار گرفته است.
مالکی خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه در سطوح مختلف بین‌المللی، ملی، منطقه‌ای و استانی در راستای نجات تالاب‌هامون ازجمله تصمیمات اتخاذ شده دولت برای احیای این تالاب بوده است.

بندرگز با وجود ظرفیت فراوان برای توسعه همچنان محروم است
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهرستان بندرگز گفت: شهرستان بندرگز با وجود ظرفیت‌های فراوان برای توسعه از محرومیت و مشکلات فراوان رنج می‌برد.
فاضل جهانشاهی در گفت‌وگو با مهر بیان کرد: شهرستان بندرگز با قرارگیری در ورودی غربی استان گلستان و به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و محصور شدن در فاصله‌ای بسیار کم بین جنگل و دریا، دارای شرایط خاص گردشگری است که می‌تواند بستر بسیار مناسبی برای توسعه صنعت گردشگری در استان گلستان باشد.
جهانشاهی افزود: در این بین،‌ قدمت بسیار بالای این شهر و فرهنگ غنی و کهن و بالای مردم این منطقه و تاریخچه این شهر در حوزه تبادلات تجاری صورت گرفته از زمان‌های بسیار دور و حضور مردم از سراسر کشور و نیز عبور خط آهن و استقرار ایستگاه راه‌آهن این شهر از سال‌های دور،‌ می‌تواند فاکتورهای تاثیرگذاری در لزوم توجه جدی به بندرگز باشد.
وی تصریح کرد: اما آنچه که امروز در بندرگز با آن مواجه هستیم،‌ فاصله بسیار زیاد وضع موجود از پتانسیل‌ها و توانمندی‌های واقعی این شهر و مشکلات عدیده‌ای است که بر سر راه توسعه آن قرار دارد.
وی به بیان مشکلات شهری بندرگز اشاره و اظهار کرد:   مشکلاتی که بارها و بارها توسط مسئولان شهری انتقال داده شده و اکنون دیگر یک شهروند عادی نیز از آن مطلع است. مشکلاتی که قسمتی از آن به مدیریت درون شهر مرتبط است و قسمت دیگری از آن به مدیریت کلان استانی و کشوری مربوط می‌شود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهرستان بندرگز ضمن نام بردن از مشکلات، گفت: موضوعاتی که سال‌هاست از آن سخن به میان آمده اما گام‌های برداشته شده به سرانجام نرسیده است. مشکلاتی از قبیل تکمیل نشدن میدان و المان ورودی شهر، بازگشایی‌نشدن جاده‌های دسترسی شرقی و غربی (بندرگز تنها دارای یک خیابان اصلی است)، اختلاف در تملک ساحل دریا و سایت گردشگری و توسعه نیافتن پارک جنگلی ازجمله این مشکلات است.
جهانشاهی ادامه داد: مشکلات بخش تولید و بالا بودن آمار بیکاری در شهر،‌ تکمیل نشدن پروژه‌های عمرانی به‌ویژه سالن ورزشی «صدرا» که بیش از 15‌سال از شروع عملیات اجرای آن می‌گذرد و بسیاری از مشکلات ریز و درشت دیگر که شهرستان بندرگز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند.

 
پرداخت یارانه  مشکلات دامداران را حل نمی‌کند
مدیرعامل اتحادیه دامداران خراسان‌رضوی گفت: خرید شیر با قیمتی کمتر از 1500 تومان به زیان دامداران است.
حسین سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تخصیص یارانه 1440 تومان به دامداران، اظهار کرد: پرداخت یارانه به دامداران، مشکلات آنها را حل نمی‌کند اما مرهمی بر مشکلات موجود است. وی ادامه داد: در 4 ماهه پایانی ‌سال گذشته 28‌میلیارد تومان یارانه برای 170‌هزار تن شیر به استان تخصیص یافت و سهم استان از کل یارانه اختصاص یافته به دامداران کشور حدود 10‌درصد بود.
سلیمی با اشاره به این‌که یارانه پرداختی فقط به شیرهایی که روانه کارخانجات می‌شوند تعلق می‌گیرد، بیان کرد: به‌طورکلی برای 3 ماهه اول امسال 225‌میلیارد تومان یارانه به دامداران کشور اختصاص یافته که احتمالا سهم استان از این میزان 23‌میلیارد تومان خواهد بود.


تعداد بازدید :  363