شماره ۱۴۵۶ | دوشنبه 1 مرداد 1397
صفحه را ببند
عدد روز

104 برابر شدن قیمت مسکن در 32سال

حسام عقبایی، نایب‌رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به این‌که سود معاملات مسکن کاهش یافته است، گفت: در فاصله سال‌های ۷۱ تا ۹۴ قیمت مسکن ۱۰۴برابر رشد داشته اشت. عقبایی با اشاره به رشد نامتعارف قیمت مسکن در اردیبهشت امسال افزود: بخش عمده‌ای از رشد 35‌درصدی قیمت در اردیبهشت امسال،​ حباب بوده که تا پایان شهریور 10‌درصد آن باقی می‌ماند. او با اشاره به رشد 104برابری قیمت مسکن طی سال‌های 71 تا 94 افزود: اردیبهشت ‌سال گذشته نیز افزایش 35‌درصدی به بازار مسکن تحمیل شد.

160 دقیقه سهم هر تهرانی از خاموشی

اگر شرایط کم‌سابقه امسال و وضع تابستان‌ سال 97 و در مجموع شرایط ‌سال 97 را کنار بگذاریم و وضع سال‌های پیش را مرور کنیم، به آمار مشخصی از سهم هر مشترک تهرانی از خاموشی‌ها می‌رسیم. به‌طور متوسط هر مشترک تهرانی در ‌سال 94 از مجموع 525‌هزار و 600 دقیقه در طول سال، 373دقیقه خاموشی داشت. این رقم در‌ سال 95 به 250دقیقه و در ‌سال 96 به 160دقیقه رسید.

3 میلیون تومان افزایش قیمت دنا پلاس

تازه‌ترین گزارش‌ها از قیمت خودرو از افزایش۲ تا ۳‌میلیون تومانی قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک و دنا پلاس حکایت دارد. به گزارش تسنیم، قیمت پژو 207 اتوماتیک با رشد 2‌میلیون تومانی در یک روز و با قیمت 76‌میلیون تومان به فروش می‌رسد. پژو405 GLX هم با افزایش 600‌هزار تومانی با قیمت 40‌میلیون تومان، پژو206 صندوق‌دار با افزایش 300‌هزار تومانی و با قیمت 50‌میلیون و 200‌هزار تومان و دنا پلاس با افزایش 3‌میلیون تومانی و با قیمت 73‌میلیون تومان مورد معامله قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  307