شماره ۴۳۴ | ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ آذر
صفحه را ببند
کاهش خطر حمله قلبی با مصرف شیر

آیا نوشیدن شیر برای شما منزجرکننده است؟ در این مورد به ندای قلب خود گوش فرا داده و عادات غذایی خود را تغییر دهید؛ چراکه براساس نتایج تحقیقات جدید، نوشیدن شیر و مصرف روزانه مواد لبنی موجب کاهش خطر حمله قلبی می‌شود.   
در تحقیق جدید ارتباط بین مصرف شیر و خطر کاهش فشارخون و بیماری‌های قلب و عروق مورد بررسی قرار گرفت که نتایج آن در دوازدهمین کنگره تغذیه اروپا در مون پلیه فرانسه ارایه شد.   
دکتر سابیتا اس سودامه موتا از دانشگاه واخنینگن هلند اظهار کرد: در این پژوهش با متاآنالیز ارتباط بین مصرف یک لیوان شیر روزانه و کاهش فشارخون و حمله قلبی مشخص شد.   
براساس 9 تحقیق روی 57‌هزار شرکت‌کننده و 15‌هزار فرد مبتلا به فشارخون بالا مشخص شد مصرف تمامی مواد لبنی کم‌چرب و شیر خطر افزایش فشارخون را کاهش می‌دهد.   
محققان اعلام کردند: مصرف مواد لبنی پرچرب موجب افزایش کلسترول و انباشتن چربی و افزایش وزن می‌شود.   
نتایج این پژوهش در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است.


تعداد بازدید :  119