شماره ۴۳۳ | ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
صفحه را ببند
رئیس‌جمهوری در همایش هم‌اندیشی مدیران ارشد دولت:
خطری که ما را از پا در می‌آورد اختلاف است
قضاوت‌کننده درباره موفقیت برنامه‌های دولت، افکارعمومی است

رئیس‌جمهوری با بیان این‌که دولت برای پیشبرد امور کشور تمام تلاش خود را به کار گرفته و خواهد گرفت، گفت: این دولت شهامت لازم برای تصمیم‌گیری، پذیرش مسئولیت و انتخاب مسیرهای مختلف برای رسیدن به اهدافش را دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی در همایش هم‌اندیشی مدیران ارشد دولت تدبیر و امید در سالن اجلاس سران اظهار داشت:  برای دستیابی به توافق جامع هسته‌ای ممکن است طرف مقابل ما برخلاف ادعاهایش در مقام عمل، اراده و تصمیم جدی نداشته باشد، اما باید زیاده‌خواهی را کنار بگذارد و بداند که تعامل و رسیدن به نقطه توافق به نفع مردم، منطقه و جهان است.
رئیس‌جمهوری گفت: سربازان خط مقدم مذاکرات، همه آموزش‌های لازم را دیده‌اند و دارای لیاقت و شهامت لازم هستند.  رهبر معظم انقلاب، همواره از آنها پشتیبانی کرده و ملت ما نیز همواره پشتیبان آنها بوده‌اند.   رئیس شورایعالی امنیت ملی با تشریح روند مذاکرات، گفت:  هدف دولت رسیدن به توافقی است که حقوق و منافع ملت و همچنین استقلال و عزت کشور را تضمین کند و درنهایت همه در پیشگاه خداوند، تاریخ و مردم سربلند باشیم.
 روحانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که باید در چارچوب قانون اساسی و مردم‌سالاری حرکت کنیم، گفت:  وقتی می‌گوییم که به قانون اساسی پایبند هستیم، ما نمی‌توانیم کاری به مجلس و قوه قضائیه نداشته باشیم یا خدای ناکرده آنها بگویند که با دولت کاری ندارند.  رئیس‌‌جمهوری با بیان این‌که دولت در یک‌سال و چند ماه گذشته تلاش کرده که با قوای دیگر تعامل سازنده داشته باشد، گفت:  هدف مهم ما، اداره کشور، نگهداری از نظام و انقلاب و خدمت به مردم است.
 روحانی در عین حال افزود:  نمی‌گویم ساکت باشیم و واقعیت‌ها را به مردم نگوییم ولی گاهی مواقع اگر مُهر سکوت بر لب بزنیم، موجب جلوگیری از انحراف در مسیر و نیز نجات کشور می‌شود.
رئیس‌جمهوری تصریح کرد: باید با هم کار کرده و در کنار یکدیگر تلاش کنیم تا قدرت‌هایمان هم‌افزا شود.  نباید از این‌که رئیس‌جمهوری گزینه‌ای را برای وزارت به مجلس معرفی کرده و مجلس به او رأی نداده ناراحت و عصبانی شویم.
 روحانی گفت:  این نکته را بدانیم ما در چارچوب قانون اساسی حرکت می‌کنیم. رئیس‌جمهوری وظیفه دارد وزیر را معرفی کند و در عین حال از مجلس برای او درخواست رأی اعتماد کند، به‌هرحال اصل تعامل بر قواست اگر اشکالی ما داریم یا آنها دارند باید مشکلات را حل کنیم و در کنار هم باشیم، زیرا اگر اختلاف پیدا کنیم این اختلاف ما را از پای درمی‌آورد.
رئیس شورایعالی امنیت ملی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب و سخن امام خمینی(س) مبنی بر ضرورت حفظ وحدت کلمه تأکید کرد: هیچ عاملی مهم‌تر از وحدت، برادری، صمیمیت، هم‌نوایی و هم‌سخنی نیست.  خطری که ما را از پا در می‌آورد اختلاف است، وجود جناح‌ها، افراد، احزاب و رقابت‌ها، اشکالی ندارد، اما همه باید رقابت‌ سالم را بپذیریم و در چارچوب قانون اساسی حرکت کنیم تا موفق و پیروز شویم.   روحانی گفت:  دولت موفقیت‌های بسیاری داشته است اما نباید دچار غرور و عجب و ریا شویم. در بخش اقتصادی قدم‌های بلندی برداشته‌ایم و این اتفاق جز با کمک کارمندان و مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی میسر نشده است.
رئیس‌جمهوری با بیان این‌که در حوزه اقتصاد حرکت ما توأم با آرامش و اطمینان بوده است، گفت:  شرایط منطقه‌ای، فضای دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی، علمی و فرهنگی ما با یک‌سال گذشته متفاوت است، حتی کسانی که در همه چیز تردید می‌کنند در پیشرفت‌های کشور در حوزه سلامت دچار تردید نیستند یا در سیاست خارجی کسی نمی‌تواند در گام‌های بلند برداشته‌شده، تردید کند، حتی بدترین دشمنان ما امروز با نگاه احترام‌آمیز به نظام، مسئولان و مردم ایران نگاه می‌کنند.
 روحانی؛ امنیت، آرامش و امید در بخش‌های مختلف کشور را یادآور شد و گفت: کشور در مسیر خوبی قرار گرفته است و حرکت خوبی انجام شده که امیدواریم منجر به حل مشکلات اساسی نظیر معضل بزرگ بیکاری شود.  رئیس‌جمهوری تأکید کرد:  همه باید با قدرت، امید و اطمینان تلاش کنیم و از توان یکدیگر بهره بگیریم در این صورت شک و تردیدی نیست که نصرت خداوند و توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) در کنار ما خواهد بود و ما را به نقطه پیروزی خواهد رساند.
 روحانی ادامه داد:  نباید به موفقیت‌های به دست آمده در یک‌سال و نیم گذشته راضی باشیم، باید ‌سال دوم خدمت ما بهتر از‌ سال اول و‌ سال سوم دولت بهتر از دو‌سال پیش باشد، زیرا مردم این بار مسئولیت را بر دوش ما گذاشته‌اند.
رئیس‌جمهوری اظهار امیدواری کرد چنین نشست‌هایی باعث یافتن راهکارها برای حل مشکلات شود که اجر بسیار بالایی نزد پروردگار دارد.
 روحانی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که هر چقدر همفکری و هماهنگی، قرابت فکری و نظری میان مدیران ارشد، بیشتر باشد، ما راحت‌تر و سریع‌تر به اهدافمان دست می‌یابیم، گفت:  قضاوت‌کننده اصلی نسبت به این‌که دولت چه مقدار در برنامه‌‌هایش موفق بوده، افکارعمومی است و اگر افکارعمومی به‌عنوان معیار اصلی مطرح است، لازم است که فعالیت‌های دولت برای مردم به خوبی منعکس شود.   روحانی ادامه داد:  امام خمینی(س) همواره بر مسأله تبلیغات و بیان خدمات تأکید می‌کردند.  البته نواقص و اشکالات وجود دارد، اما اگر بنا باشد، نواقص و اشکالات بیش از حد واقعی برجسته شود و تلاش‌ها و خدمات منعکس نشود، آنگاه قضاوت مردم از دولت نمی‌تواند بر پایه اطلاعات دقیق باشد.  رئیس‌جمهوری تأکید کرد:  اداره کشور بدون توجه به افکارعمومی ممکن نیست و مشکلات اقتصادی بدون حمایت، حضور و کمک مردم حل‌وفصل نخواهد شد.   روحانی ادامه داد:  باید جوانان و فرزندان ما امیدوار باشند تا مشتاقانه درس بخوانند و فعالیت کنند، اگر به جامعه مرتب تزریق کنیم که شغلی در کار نیست و وضع کشور بدتر خواهد شد، جوانان کشور از ادامه کار و فعالیت ناامید خواهند شد.
رئیس‌جمهوری خاطرنشان کرد:  تمام دستگاه‌های اجرایی و دولت باید از همه ظرفیتشان در بیان خدمات استفاده کنند. روابط‌‎عمومی‌ها در فضای رسانه که فضای سرعت و ثانیه است، باید به دقت همه امور را رصد کنند، حضور داشته باشند، حرف بزنند و تبلیغ بکنند، تا تلاش‌های دولت به اندازه‌ای که انجام می‌گیرد در جامعه منعکس شود.   روحانی ادامه داد:  افکارعمومی هم در دنیا و هم در داخل بسیار مهم‌اند و وظیفه همه ما این است که اقدامات و خدماتی را که انجام می‌دهیم بیان کنیم.  

 


تعداد بازدید :  275