شماره ۴۳۳ | شنبه 1 آذر 1393
صفحه را ببند
پلیس به دنبال رد پای مرد تبهکار


شهروند| مرد جوان با جعل مدارک هویتی، حساب یکی از مشتریان بانک را خالی کرد. تنها سرنخ پلیس از مرد تبهکار تصاویر دوربین‌های مداربسته طلافروشی است .
١٨ خردادماه نماینده حقوقی یکی از بانک‌ها، با مراجعه به کلانتری ١٠٩ بهارستان به مأموران اعلام کرد شخصي ناشناس با هويت جعلي اقدام به برداشت پول از حساب یکی از مشتریان بانک کرده است.  با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع «جعل» و به دستور شعبه ١٥ بازپرسی دادسرای ناحیه ١٢ تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
نماینده حقوقی بانک، در اظهارات خود به کارآگاهان گفت:  «مردی ناشناس با استفاده از هویت جعلی و استفاده از کارت ملی سرقتی یکی از مشتریان شعبه اکباتان، به یکی از شعبات بانکی در خیابان ٣٠ تیر مراجعه و در این شعبه درخواست صدور کارت عابر بانک کرده و کارمند شعبه نیز پس از بررسی و تطبیق مشخصات کارت ملی با مشخصات دارنده حساب اقدام به صدور کارت المثنی کرد؛
این شخص با استفاده از کارت و اطلاع پیدا کردن از موجودی حساب در مراجعه به مراکز مختلف تجاری ازجمله چند طلافروشی، اقدام به برداشت ٦٧ و ٧٥‌میلیون تومان از حساب یکی از مشتریان بانک ( صاحب اصلی کارت ملی ) کرد.»
مالباخته نیز پس از حضور در اداره سیزدهم پلیس آگاهی، درخصوص نحوه سرقت مدارک هویتی خود ادعا کرد: «فردی تحت عنوان مأمور خرید یکی از سازمان‌های دولتی، جهت خرید لوازم یدکی ماشین به مغازه‌ام واقع در خیابان ملت اکباتان مراجعه کرد و ادعا داشت که نیاز به پیش فاکتور دارد. فردای آن‌روز، همان مرد دوباره به مغازه‌ام آمد و ادعا کرد که برای صدور چک از سوی سازمانی که او مأمور خرید آن‌جا بود نیاز است تا من اصل کارت ملی خود را به این مرد تحویل داده تا چک خرید لوازم صادر شود؛ من نیز کارت ملی خود را به شاگرد مغازه دادم تا به همراه این مامور به محل کارش رفته و پس از انجام امور اداری، چک را تحویل بگیرد اما این مرد در مسیر با فریبکاری، مدارک شناسایی مرا از شاگرد مغازه گرفت و پا به فرار گذاشت.»  با توجه به شیوه و شگرد متهم در «دریافت کارت ملی» و «جعل هویت به منظور برداشت پول از حساب»، کارآگاهان به شعبه بانکی ٣٠ تیر رفتند و تصاویر دوربین‌های مداربسته را بازبینی کردند.
وقتی تراکنش مالی حساب عابر بانک بررسی و تصاویر دوربین مداربسته طلافروشی‌ها استخراج شد تحقیقات نشان داد که تمامی این اقدامات توسط یک نفر انجام شده است.  با توجه به ادامه تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری متهم پرونده، بازپرس پرونده با تقاضای انتشار تصویر متهم از کسانی که موفق به شناسایی هویت صاحب تصویر شدند خواست تا هرگونه اطلاعات خود را درخصوص هویت، محل سکونت یا مکان‌های محل تردد متهم تحت تعقیب پلیس آگاهی را از طریق شماره تماس‌های ٥١٠٥٥٤٣٤ و ٥١٠٥٥٥١٣ در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  ٣٠٢