| مرتضی صفوی | متخصص تغذیه|
پیاز دارای خاصیت ضدعفونیکنندگی و ضدچربی است و به مردم توصیه میشود هنگام آلودگی هوا پیاز مصرف کنند.
پیاز خاصیت ضدعفونیکنندگی دارد و به همراه سیر میتواند ریه را از آلودگیهای ناشی از آلودگی هوا پاک کند.
سالهای سال است که تحقیقات در مورد خواص پیاز درحال انجام است. حتی در برخی موارد مشاهده شده که در اتاق بیمار عفونی پیاز قاچ کرده و قرار میدهند تا میکروبها کشته شوند. همچنین پیاز محصولی است که چربی خون را کاهش میدهد و به مبتلایان به چربی خون توصیه میشود تا پیاز را در سبد غذایی خود قرار دهند.