| فریبا اسدی | کارشناس مامایی |
بهترین راهکار کاهش تهوع مصرف سیرابی در دوران بارداری است.
توصیه میشود زنان باردار برای کاهش تهوع دوران بارداری علاوهبر مصرف سیرابی، از ویتامین6 B استفاده کنند.
تهوع دوران بارداری با تشکیل جفت از 6هفتگی شروع میشود و بهطور معمول تا 16 هفتگی ادامه دارد.
به علت هورمونهای جفتی تهوع در خانمهای باردار وجود دارد که اکثر خانمها این حالت را دارند و در صورتی که این مشکل تا 16 هفتگی برطرف نشود باید مشکل گوارشی او بررسی شود.
به طور معمول حالت تهوع هنگامی در خانمهای باردار بیشتر میشود که معده آنها خالی بوده بنابراین نباید هیچگاه معده خود را خالی بگذارند و آغاز هر صبح غذاهای خشک ازجمله نان مصرف کنند.
جنسیت جنین هیچ ارتباطی به حالت تهوع دوران بارداری ندارد. هیچ یک از این موضوعات مبنای علمی ندارد و ثابت نشده است. تمایل مصرف غذاهای شور، شیرین، ترش و سایر مصادیق در برخی خانمها وجود دارد که به آن ویار گفته میشود و در هر خانم باردار این تمایلات متفاوت بوده و علت ثابت شدهای برای جنسیت جنین در تمایل مصرف غذاها وجود ندارد.
در برخی موارد خانمها تمایل به مصرف غذاهای نامناسب مانند یخ، خاکستر سیگار و خوردن برنج خام دارند که این نوع تمایل ناشی از کمبود آهن است.