شماره ۴۱۷ | شنبه 10 آبان 1393
صفحه را ببند
حوله‌های آشپزخانه آلوده به باکتری روده

محققان آمریکایی هشدار دادند که 90‌درصد حوله‌های آشپزخانه آلوده به انواع باکتری‌ها به‌ویژه باکتری روده هستند.
به‌گزارش ساینس، محققان دانشگاه آریزونای آمریکا شیوع باکتری را در حوله‌های آشپزخانه که اغلب برای خشک کردن ظروف، دست‌ها و سایر سطوح در آشپزخانه‌ها استفاده می‌شوند، مورد بررسی قرار دادند.
آنها می‌گویند: خشک کردن ظروف با حوله‌های آشپزخانه سبب انتشار میکروب‌ها و باکتری‌های مسموم‌کننده غذا در خانه می‌شود که می‌تواند مشکلات عمده‌ای ایجاد کند.
در این مطالعه محققان در مجموع 82 حوله آشپزخانه را از خانه‌های 5 شهر عمده در آمریکا و کانادا جمع‌آوری کردند و متوجه شدند که 89‌درصد از این حوله‌ها به باکتری‌های روده و 25.6‌درصد آنها به باکتری «ایی.کولی» آلوده بودند.
همچنین شماری از باکتری‌های «هتروتروف»، «کلی فرم»، «اشرشیاکلی» در حوله‌ها کشف شد.
شیوع شایع باکتری روده در اسفنج ظرفشویی و پیش‌بندها نیز نشان می‌دهد که آنها می‌توانند در آلودگی مواد غذایی و دست‌ها نقش داشته باشند.
محققان می‌گویند: برای پاکیزه نگاه داشتن حوله‌های آشپزخانه باید آنها را بعد از هر بار استفاده شست و اگر این کار عملی نیست می‌توان آنها را در سفیدکننده‌های رقیق فرو برد و بعد خشک کرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهد شد.

تعداد بازدید :  129