| زهرا راغبی | متخصص تغذیه|
گوشت بلدرچین برای درمان ناراحتیهای روان و اعصاب مفید است.
گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. میزان پروتیین موجود در گوشت بلدرچین از پروتیین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 5 تا 10درصد بیشتر است.
وجود عناصر معدنی کمیاب و ویتامینهای مختلف در گوشت این پرنده باعث شده که گوشت آن برای درمان بعضی از بیماریها مانند آسم، تشنج، فشارخون، ضعف اعصاب و ناراحتیهای روانی و بیخوابی مفید باشد.
گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامینB6، روی، آهن و سلنیوم است.
تخم بلدرچین در مقایسه با تخممرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد. یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یکپنجم وزن تخممرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به تخممرغ دارای 5 برابر فسفر، 5/7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1 و 15 برابر ریبوفلاوین است.