جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه میگوید سپاه پاسداران اسناد ورود تروریستها از پاکستان به خاک ایران را در اختیار وزارت کشور و وزارت امورخارجه قرار داده است اما خانم «تسنیم آسلام» سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان معتقد است که این اسناد به کمیته مشترک مرزی میان دو کشور تحویل شود. این نخستین بار نیست که پاکستان از پذیرش مسئولیت درخصوص ناتوانیاش در تأمین امنیت مرزهایش با ایران طفره میرود.
وزارت خارجه پاکستان روز گذشته در واکنش به اظهارات اخیر مقامات ایرانی درباره فعالیتها و حملات گروهکهای تروریستی در مرز پاکستان و ایران، گفت اگر ایران شواهدی درباره فعالیت تروریستها در خاک پاکستان و حمله آنها از داخل خاک این کشور به پاسگاههای مرزی ایران دارد به کمیته مشترک مرزی بین دو کشور تحویل دهد. سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در نشست خبری هفتگی خود با رسانهها، با اعلام این مطلب در واکنش به سوالی درباره تحرکات اخیر تروریستی در مرز بین پاکستان و ایران گفت: بیرونسازی مشکلات کمکی به حل مشکل نمیکند و همه تلاش ما باید این باشد که ریشههای تروریسم را در داخل خاک خود از بین ببریم. سخنگوی وزارت خارجه پاکستان افزود: اگر ایران شواهدی مبنی بر فعالیت گروههای تروریستی در خاک پاکستان دارد، آن را به دولت اسلامآباد یا کمیته مرزی مشترک بین دو کشور ارایه دهد.
این مقام پاکستانی گفت: «ممکن است برخی جرایم فراملی از قبیل تجارت مواد مخدر در مرزهای بین دو کشور صورت پذیرد، اما ما بر این باوریم که اگر ایران شواهدی دارد که عناصر و گروههایی از داخل خاک پاکستان علیه ایران فعالیت میکنند، باید شواهد و مدارک را به پاکستان ارایه دهد.» این مقام پاکستانی همچنین مدعی شد فعالیتهای اخیر تروریستی در شرق ایران در داخل خاک این کشور واقع شده و از داخل خاک پاکستان نبوده است. او همچنین گفت: پاکستان متعهد به مبارزه با تروریسم است و همانگونه که اجازه نمیدهد تروریستها از خاک این کشور علیه دولتهای همسایه اقدامی انجام دهند، از دولتهای همسایه نیز انتظار دارد همین کار را انجام دهند.
سردار عبدالله عراقی، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه اما روایتی متفاوت با سخنگوی وزارت خارجه پاکستان ارایه میکند. عراقی در گفتوگو با فارس گفته است که نیروی زمینی سپاه اسناد کافی از نفوذ اشرار از داخل پاکستان را در وزارت خارجه و وزارت کشور قرار داده است. عراقی همچنین تأکید کرد که سپاه تلاش دارد با مستحکمسازی مرزها و اشراف اطلاعاتی و بالا بردن توان نظامی، امنیت پایدار را در این مناطق برقرار کند.